Mat og drikke for god tarmhelse, Røyken

23. januar 2018 - Røyken - Østlandet

kr 590

På dette kurset lager vi mat som er godt for tarmen, som «restaurerer» fordøyelsen og demper betennelser i kroppen. Du lærer å lage kraft, fermentert mat og drikke, samt hvordan bake sunnere brød, slik som de gjorde for mange år tilbake. Du får også tips til hva du bør styre unna for å unngå betennelser i kroppen, og hva du kan erstatte det med.

14 plasser igjen

Beskrivelse

På dette kurset lager vi mat som er godt for tarmen, som «restaurerer» fordøyelsen og demper betennelser i kroppen. Du lærer å lage kraft, fermentert mat og drikke, samt hvordan bake sunnere brød, slik som de gjorde for mange år tilbake. Du får også tips til hva du bør styre unna for å unngå betennelser i kroppen, og hva du kan erstatte det med.

Gode råvarer er den beste medisin. Ved å jobbe med å bedre tarmhelsen, opplever mange at de blant annet får økt energi, bedre fokus, mindre smerter, sunnere hud, bedre hormonbalanse, økt metabolisme og mindre plager med allergi.

Pris: 590, – inkludert smaksprøver, oppskrifter, surdeigsstarter og kanskje vanker det noen kefirkorn og scobyer på dere også.
Ta med glass til å frakte surdeig og kefirkorn

Kursdetaljer

Tidspunkt23/01/2018 - 19:00 - 21:00
LandsdelØstlandet
Sted/byRøyken
AdresseKunnskapsveien 49, 3430 Spikkestad
Frist for påmelding22/01/2018
Antall plasser15
KursholderAnne-Gunn Vadheim

Kart