Mat og drikke for god tarmhelse, Nesttun

14. mai 2018 - Bergen - Vestlandet

kr 590

På dette kurset lager vi mat som er godt for tarmen, som «restaurerer» fordøyelsen og demper betennelser i kroppen. Du lærer å lage kraft, fermentert mat og drikke, samt hvordan bake sunnere brød, slik som de gjorde for mange år tilbake. Du får også tips til hva du bør styre unna for å unngå betennelser i kroppen, og hva du kan erstatte det med.

15 plasser igjen

Beskrivelse

På dette kurset lager vi mat som er godt for tarmen, som «restaurerer» fordøyelsen og demper betennelser i kroppen. Du lærer å lage kraft, fermentert mat og drikke, samt hvordan bake sunnere brød, slik som de gjorde for mange år tilbake. Du får også tips til hva du bør styre unna for å unngå betennelser i kroppen, og hva du kan erstatte det med.

Gode råvarer er den beste medisin. Ved å jobbe med å bedre tarmhelsen, opplever mange at de blant annet får økt energi, bedre fokus, mindre smerter, sunnere hud, bedre hormonbalanse, økt metabolisme og mindre plager med allergi.

Pris: 590, – inkludert smaksprøver og oppskriftshefte
Kursholder: Mette Dykesteen
Påmelding under billetter.
Har du spørsmål, kan du sende en e-post: mette@margitvea.no

Kursdetaljer

Tidspunkt14/05/2018 - 18:30 - 21:00
LandsdelVestlandet
Sted/byBergen
AdresseØstre Nesttunvei 6B
LokasjonLitleré Mat
Frist for påmelding11/05/2018
Antall plasser15
KursholderMette Kahrs Dykesteen

Kart