Mat og drikke for god tarmhelse, Haugesund

26. april 2018 - Haugesund - Vestlandet

kr 590

På dette kurset lager vi mat som er godt for tarmen, som «restaurerer» fordøyelsen og demper betennelser i kroppen. Du lærer å lage kraft, fermentert mat og drikke, samt hvordan bake sunnere brød, slik som de gjorde for mange år tilbake. Du får også tips til hva du bør styre unna for å unngå betennelser i kroppen, og hva du kan erstatte det med.

Beskrivelse

Gode råvarer er den beste medisin. Ved å jobbe med å bedre tarmhelsen, opplever mange at de blant annet får økt energi, bedre fokus, mindre smerter, sunnere hud, bedre hormonbalanse, økt metabolisme og mindre plager med allergi.
Pris: 590, – inkludert smaksprøver, oppskrifter, surdeigsstarter og kanskje vanker det noen kefirkorn og scobyer på dere også.
Ta med glass til å frakte surdeig, kefirkorn og scooby.

Kursdetaljer

Tidspunkt26/04/2018 - 18:00 - 20:30
LandsdelVestlandet
Sted/byHaugesund
LokasjonØkokrambua
Antall plasser15
KursholderMargit Vea

Kart