Lørdagskurs i fermentering

28. mars 2020 - Sandnes - Vestlandet

kr 690

Velkommen til en spennende og grunnleggende innføring i fermentering! En sunn og velfungerende tarm danner grunnlaget for en frisk kropp og et klart hode. Fermentert mat og drikke har blant annet et naturlig innhold av probiotika og prebiotika som beriker din tarmflora.

11 plasser igjen

Beskrivelse

Vi vil på dette kurset både ta for oss det helt grunnleggende ved fermentering, samt videre om hvordan man kan utnytte all verdens gode smaker og bruksområder for og med fermentert mat. Dermed passer dette kurset både for deg som ikke har fermentert før, og for deg som vil bygge videre på din kunnskap.

Vi vil ha en grunnleggende innføring i hva fermentert mat og drikke er, og hvorfor det styrker din tarm– i tillegg til en praktisk del hvor vi lager mat som du tar med deg hjem.

Du vil få smaksprøver slik at du blir inspirert til hva du vil fortsette med hjemme i din kommende hverdag.

Kursheftet “ God og levende mat” til Margit Vea vil du få utdelt og er inkludert i prisen. Dette inneholder et variert utvalg av gode oppskrifter, tips og råd både i fht fementering, surdeigsbakst og kraftkoking.
Ta med en bakebolle og et glass med lokk og gummistrikk,

Når: Lørdag 28/3 2020 kl 12-14
Pris kr 690,- inkludert kurshefte, smaksprøver og fermentert mat og drikke som du tar med hjem
Hvor: Gamlaværket, Sandnes
Kursholder: Maren Idsø Rennemo

Kursdetaljer

Tidspunkt28/03/2020 - 12:00 - 14:00
LandsdelVestlandet
Sted/bySandnes
AdresseSt. Olavsgate 38
LokasjonGamlaværket
KursholderMargit Vea

Kart