Livsstilskurs over 6 måneder, Bergen

6 dagers kurs: Jan - Jun 2018 - Bergen - Vestlandet

kr 5.500

10 plasser igjen

Beskrivelse

Bli med på en lærerik matreise innom tradisjonsmat som kraft, surdeigsbrød, fermentering og mat og drikke som både kropp, hode og tarm nyter godt av!
Dette er et kurs for deg som ønsker å ha god tid til å gjøre små grep slik at det blir en varig livsstilsendring. Vi ønsker å vise deg at god helse og god mat henger sammen, og kanskje med på kjøpet får du mer energi og overskudd i hverdagen.
Kurset er lagt opp over 6 måneder. Det blir 6 kurskvelder og 2-3 individuelle veiledninger. Dette gir deg god tid til å teste ut det du lærer i praksis, og også stille spørsmål underveis. De individuelle veiledningene gir deg mulighet til å få kurset tilpasset til deg og dine behov, og hvordan du kan få det du lærer til å passe inn i din hverdag.
Måned 1: Introduksjon og kraftkoking + individuell veiledning
Måned 2: Fermenterte grønnsaker og fermentert drikke
Måned 3: Veien videre, godt og søtt
Måned 4: Vaner – hvordan få de til å bli?
Måned 5: God hverdagsmat, også allergivennlig
Måned 6: Surdeigsbrød og pålegg + individuell veiledning
Hvis du har behov for en 3. veiledning, er dette også inkludert i kurset og vi avtaler tidspunkt for dette underveis.
Kurskvelder blir tirsdager.
Kursholder: Mette Kahrs Dykesteen
Ta kontakt på mette@margitvea.no eller 92694822 dersom du har spørsmål.

Kursdetaljer

Tidspunkt16/01/2018 - 18:00 - 20:30
13/02/2018 - 18:00 - 20:30
13/03/2018 - 18:00 - 20:30
10/04/2018 - 18:00 - 20:30
08/05/2018 - 18:00 - 20:30
05/06/2018 - 18:00 - 20:30
LandsdelVestlandet
Sted/byBergen
AdresseSætervegen 25
LokasjonSkjold Helsehus, 2. etasje
Frist for påmelding05/01/2017
Antall plasser10
KursholderMette Kahrs Dykesteen

Kart