Live-kurs: god tarmhelse med fermentert mat og drikke

3. juni 2020 - På Nett

kr 350

Velkommen til en spennende og grunnleggende innføring i fermentering!

Dette online-kurset vil bestå av to deler; en teoretisk del og en praktisk del. Du skal altså fermentere på ditt eget kjøkken, underveis i dette kurset!
Du vil få tilsendt en ingrediensliste på forhånd.

Beskrivelse

En sunn og velfungerende tarm danner grunnlaget for en frisk kropp og et klart hode. Fermentert mat og drikke har blant annet et naturlig innhold av probiotika og prebiotika som beriker tarmfloraen din.

Vi vil på dette kurset både ta for oss det helt grunnleggende ved fermentering, samt videre om hvordan man kan utnytte all verdens gode smaker og bruksområder for og med fermentert mat. Dermed passer dette kurset både for deg som ikke har fermentert før, og for deg som vil bygge videre på din kunnskap.
Vi vil ha en grunnleggende innføring i hva fermentert mat og drikke er, og hvorfor det styrker din tarm– i tillegg til en praktisk del.

Kurset vil foregå i en lukket facebook-gruppe og det vil bli lagt ut en digitalt hefte med oppskrifter og fremgangsmåter.

Velkommen!

Kursholder: Maren Idsø Rennemo

Pris: 350, –

Kursdetaljer

Tidspunkt03/06/2020 - 19:00 - 21:00
LandsdelPå Nett