Lær å fermentere grønnsaker og deilig drikke

3. juni 2020 - Skudeneshavn - Vestlandet

kr 690

Velkommen til en spennende og grunnleggende innføring i fermentering. Ta med en bolle til å fermentere grønnsaker i, et stort glass med lokk og gummistrikk, og to små glass til kefirkorn og scooby.

Ingen ledige plasser

Beskrivelse

Margit Vea vil på dette kurset både ta for oss det helt grunnleggende ved fermentering, samt videre om hvordan man kan utnytte all verdens gode smaker og bruksområder for og med fermentert mat. Dermed passer dette kurset både for deg som ikke har fermentert før, og for deg som vil bygge videre på din kunnskap.

Vi vil ha en grunnleggende innføring i hva fermentert mat og drikke er, og hvorfor det styrker din tarm– i tillegg til en praktisk del hvor vi lager mat som du tar med deg hjem.

Fermentert mat og drikke har blant annet et naturlig innhold av probiotika og prebiotika som beriker tarmfloraen din. En sunn og velfungerende tarm danner grunnlaget for en frisk kropp og et klart hode.

Kursheftet “ God og levende mat”  er inkludert i prisen og blir tilsendt som pdf. Dette inneholder et variert utvalg av gode oppskrifter, tips og råd både i fht fementering, surdeigsbakst og kraftkoking. Har du lyst på vannkefirkorn og scooby, så får du det også med deg hjem.

Kursdetaljer

Tidspunkt03/06/2020 - 18:00 - 20:00
LandsdelVestlandet
Sted/bySkudeneshavn
AdresseSøragadå 23
LokasjonVerdens minste kafé
KursholderMargit Vea

Kart