Kveldskurs i fermentering

17. januar 2019 - Spikkestad - Østlandet

kr 690

Velkommen til matkurs hos Anne-Gunn Vadheim på Spikkestad
På dette kurset lager vi mat som er godt for tarmen, som «restaurerer» fordøyelsen og demper betennelser i kroppen.

8 plasser igjen

Beskrivelse

Du lærer å lage kraft, fermentert mat og drikke, samt hvordan bake surdeigsbrød, slik som de gjorde for mange år tilbake. Du får også tips til hva du bør styre unna for å unngå betennelser i kroppen, og hva du kan erstatte det med.
Gode råvarer er den beste medisin. Ved å jobbe med å bedre tarmhelsen, opplever mange at de blant annet får økt energi, bedre fokus, mindre smerter, sunnere hud, bedre hormonbalanse, økt metabolisme og mindre plager med allergi.
Kurset koster 690.- inkl kurshefte, vannkefirkorn og surdeigsstarter
For påmelding:
Kursholder Anne-Gunn Vadheim Kunnskapsveien 49

Kursdetaljer

Tidspunkt17/01/2019 - 19:00 - 21:00
LandsdelØstlandet
Sted/bySpikkestad
AdresseKunnskapsveien 49

Kart