Kveldskurs i fermentering, Tromsø

26. september 2019 - Tromsø - Nordnorge

kr 690

Velkommen til en spennende og grunnleggende innføring i hvordan man kan berike sin helse og tarmflora med fermentert mat. En god fordøyelse danner grunnlaget for en frisk kropp, og nå i høst passer det fint å fylle kroppen med næring og hode med kunnskap.

Beskrivelse

Dette kurset passer for deg som ikke har fermentert før fordi vi starter helt fra grunnen av. I tillegg vil det være aktuelt for de som vil utvide sin kunnskap og få unike tips og råd for hvordan få utnyttet fermenteringens kulinariske muligheter.

Det blir også en praktisk del hvor du vil få fermentere dine egne grønnsaker som du får med deg hjem etter kurset. Trinnvis gjennomgang for hvordan du går frem for å lage din egen vannkefir og smaksette denne drikken. Fermentert mat og drikke har blant annet et naturlig innhold av probiotika og prebiotika, og beriker derfor tarmfloraen og vil på den måten vær med på å forbedre fordøyelsen. Du vil få smaksprøver slik at du blir inspirert til hva du vil fortsette med hjemme i din kommende hverdag.

Ta med en plast eller glassbolle (3-5 liter) og ett glass med lokk (3-5 dl.

Kursheftet “ God og levende mat” til Margit Vea vil du få utdelt og er inkludert i prisen. Dette inneholder et variert utvalg av gode oppskrifter, tips og råd både i fht femenetering, surdeigsbakst og kraftkoking. Kurset er eksklusivt med kun 8 deltakere og god opplæring.

Når: Torsdag 26.09. kl 1830-21.
Pris kr 690 per pers inkludert kaffe/te, kurshefte og smaksprøver.
Hvor: Kurset er lokalt på Tromsøya, adresse sendes påmeldte i en SMS.

Kursholder: Katrine Haugan

Kursdetaljer

Tidspunkt26/09/2019 - 18:30 - 21:00
LandsdelNordnorge
Sted/byTromsø
AdresseLokalt på Tromøya
LokasjonLakalt, sms
Antall plasser12
KursholderKatrine Haugan

Kart