Kveldskurs i fermentering, Stavanger

6. september 2018 - Stavanger - Vestlandet

kr 690

Velkommen til et kveldskurs i fermentering. Du får lære å lage vannkefir, kombucha, fermentere grønnsaker og sette surdeig. Fermentert mat i kostholdet gir en rikere tarmflora, som igjen bidrar til å dempe betennelser i kroppen.

Beskrivelse

Gode råvarer er den beste medisin. Ved å jobbe med å bedre tarmhelsen, opplever mange at de blant annet får økt energi, bedre fokus, mindre smerter, sunnere hud, bedre hormonbalanse, økt metabolisme og mindre plager med allergi.
Pris: 690, – inkludert oppskriftshefte, medlemsskap i facebookgruppen Oppskrift på en bedre tarmflora, mat og smaksprøver, surdeigsstarter og deig til å ta med hjem, kefirkorn (vannkefir) og scooby (kombucha).
Ta med glass til å frakte surdeig, kefirkorn og scooby. Glass til fermentert drikke og grønnsaker bør være minimum 1 liter.

Kursdetaljer

Tidspunkt06/09/2018 - 19:00 - 21:30
LandsdelVestlandet
Sted/byStavanger
AdresseSt. Svithuns gate 12
LokasjonHouse of Movement
Antall plasser25
KursholderMargit Vea

Kart