Kveldskurs i fermentering, Skjold

17. oktober 2018 - Bergen - Vestlandet

kr 690

Velkommen til et kveldskurs i fermentering. Du får lære å lage vannkefir, kombucha, fermentere høstens grønnsaker, sette surdeig og koke næringsrik kraft. Fermentert mat i kostholdet gir en rikere tarmflora, som igjen bidrar til å dempe betennelser i kroppen.

14 plasser igjen

Beskrivelse

Gode råvarer er den beste medisin. Ved å jobbe med å bedre tarmhelsen, opplever mange at de blant annet får økt energi, bedre fokus, mindre smerter, sunnere hud, bedre hormonbalanse, økt metabolisme og mindre plager med allergi.
Pris: 690, – inkludert oppskriftshefte, medlemskap i facebookgruppen Oppskrift på en bedre tarmflora, mat og smaksprøver og surdeigsstarter til å ta med hjem.
Ta med et glass med lokk til surdeig. Også lurt med noe å notere på.
Kursholder: Signhild Johannessen

Kursdetaljer

Tidspunkt17/10/2018 - 18:30 - 21:00
LandsdelVestlandet
Sted/byBergen
AdresseSætervegen 25, 5236 Bergen
LokasjonSkjold Helsehus
Antall plasser16
KursholderSignhild Johannesen