Kveldskurs i fermentering og kraftkoking, Sotra

27. november 2018 - Sotra - Vestlandet

kr 690

På dette kurset snakker vi om mat som er godt for tarmen, som «restaurerer» fordøyelsen og demper betennelser i kroppen. Du lærer å lage kraft, fermentert mat og drikke, samt hvordan bake sunnere brød, slik mennesker har gjort i tusenvis av år før industrigjæren ble introdusert. Du får også tips til hva du bør styre unna for å unngå betennelser i kroppen, og hva du kan erstatte det med.
Gode råvarer er den beste medisin. Ved å jobbe med å bedre tarmhelsen, opplever mange at de blant annet får økt energi, bedre fokus, mindre smerter, sunnere hud, bedre hormonbalanse, økt metabolisme og mindre plager med allergi.

Beskrivelse

På dette kurset snakker vi om mat som er godt for tarmen, som «restaurerer» fordøyelsen og demper betennelser i kroppen. Du lærer å lage kraft, fermentert mat og drikke, samt hvordan bake sunnere brød, slik mennesker har gjort i tusenvis av år før industrigjæren ble introdusert. Du får også tips til hva du bør styre unna for å unngå betennelser i kroppen, og hva du kan erstatte det med.
Gode råvarer er den beste medisin. Ved å jobbe med å bedre tarmhelsen, opplever mange at de blant annet får økt energi, bedre fokus, mindre smerter, sunnere hud, bedre hormonbalanse, økt metabolisme og mindre plager med allergi.
Pris 690,-
Prisen inkluderer et flott oppskrifthefte, medlemsskap i Facebookgruppen Oppskrift for bedre tarmhelse, mat på kurset og surdeigsstarter til å ta med hjem.
Husk et glass med lokk på til dette. Helst ikke altfor stort. Også lurt med noe å notere på.

Kursdetaljer

Tidspunkt27/11/2018 - 18:30 - 21:00
LandsdelVestlandet
Sted/bySotra
AdressePorsvik, Nordre Øyavegen 125 5357 FJELL
LokasjonUrtemakeriet
Frist for påmelding25/11/2018
Antall plasser9
KursholderSignhild Johannesen

Kart