Kveldskurs i fermentering og kraftkoking, 27.11, Stavanger

27. november 2018 - Stavanger - Vestlandet

kr 590

Denne kvelden går vi nøye gjennom hvordan vi får god god smakfull kraft som styrker immunforsvar og kropp. Vi fermenterer også grønnsaker.

10 plasser igjen

Beskrivelse

Velkommen til et kveldskurs i fermentering og kraftkoking. Fermentert mat i kostholdet gir en rikere tarmflora, som igjen bidrar til å dempe betennelser i kroppen.

Gode råvarer er den beste medisin. Ved å jobbe med å bedre tarmhelsen, opplever mange at de blant annet får økt energi, bedre fokus, mindre smerter, sunnere hud, bedre hormonbalanse, økt metabolisme og mindre plager med allergi.

Pris: 590, – inkludert oppskriftshefte, medlemskap i facebookgruppen Oppskrift på en bedre tarmflora, mat og smaksprøver på ulik fermentert mat.
Lurt med noe å notere på.

Ta med deg et syltetøyglass, ca 1 liter. Vi smaker og lærer.

Kursholder Margrete Ytreland (margrete@margitvea.no)

Kursdetaljer

Tidspunkt27/11/2018 - 19:00 - 21:00
LandsdelVestlandet
Sted/byStavanger
AdresseStøperigata 12
Frist for påmelding26/11/2018
Antall plasser10

Kart