Kveldskurs i fermentering, Haugesund

5. august 2019 - Haugesund - Vestlandet

kr 690

Velkommen til et kveldskurs i fermentering hos Kawayoga i Galeasvegen 4 på Brakahaug i Haugesund.
Du får lære hvordan fermentere drikke, vannkefir, kombucha, samt hvordan du kan fermentere grønnsaker.

14 plasser igjen

Beskrivelse

Fermentert mat i kostholdet gir en rikere tarmflora, som igjen bidrar til å dempe betennelser i kroppen og forebygge sykdom.

Gode råvarer er den beste medisin. Ved å jobbe med å bedre tarmhelsen, opplever mange at de blant annet får økt energi, bedre fokus, mindre smerter, sunnere hud, bedre hormonbalanse, økt metabolisme og mindre plager med allergi.
Pris: 690, – inkludert oppskriftshefte, medlemskap i facebookgruppen Oppskrift på en bedre tarmflora, mat og smaksprøver.
Ta med et glass med lokk til kefirkorn og scooby. Helst ikke altfor stort.
Kursholder: Margit Vea

Kursdetaljer

Tidspunkt05/08/2019 - 18:00 - 20:30
LandsdelVestlandet
Sted/byHaugesund
AdresseGaleasvegen 4
LokasjonKawayoga
Antall plasser14
KursholderMargit Vea