Kveldskurs i fermentering, Haugesund

24. september 2018 - Haugesund - Vestlandet

kr 690

Velkommen til et kveldskurs i fermentering. Du får lære å lage vannkefir, kombucha, fermentere grønnsaker og sette surdeig. Fermentert mat i kostholdet gir en rikere tarmflora, som igjen bidrar til å dempe betennelser i kroppen.

2 plasser igjen

Beskrivelse

Gode råvarer er den beste medisin. Ved å jobbe med å bedre tarmhelsen, opplever mange at de blant annet får økt energi, bedre fokus, mindre smerter, sunnere hud, bedre hormonbalanse, økt metabolisme og mindre plager med allergi.
Pris: 690, – inkludert oppskriftshefte, medlemsskap i facebookgruppen Oppskrift på en bedre tarmflora, mat og smaksprøver, surdeigsstarter og deig til å ta med hjem, kefirkorn (vannkefir) og scooby (kombucha).
Ta med glass til å frakte surdeig, kefirkorn og scooby. Glass til fermentert drikke og grønnsaker bør være minimum 1 liter.

Kursdetaljer

Tidspunkt24/09/2018 - 18:00 - 20:30
LandsdelVestlandet
Sted/byHaugesund
AdresseHaraldsgaten 183
LokasjonØkokrambua
Antall plasser12

Kart