Kveldskurs i fermentering, Bergen

11. september 2018 - Bergen - Vestlandet

kr 690

Velkommen til et kveldskurs i fermentering. Du får lære å lage vannkefir, kombucha, fermentere høstens grønnsaker, sette surdeig og koke næringsrik kraft. Fermentert mat i kostholdet gir en rikere tarmflora, som igjen bidrar til å dempe betennelser i kroppen.

Ingen ledige plasser

Beskrivelse

Gode råvarer er den beste medisin. Ved å jobbe med å bedre tarmhelsen, opplever mange at de blant annet får økt energi, bedre fokus, mindre smerter, sunnere hud, bedre hormonbalanse, økt metabolisme og mindre plager med allergi.
Pris: 690, – inkludert oppskriftshefte, medlemskap i facebookgruppen Oppskrift på en bedre tarmflora, mat og smaksprøver og surdeigsstarter til å ta med hjem.
Ta med glass med lokk til surdeig.
Kursholder: Signhild Johannessen

Kursdetaljer

Tidspunkt11/09/2018 - 18:30 - 21:00
LandsdelVestlandet
Sted/byBergen
AdresseSætervegen 25
LokasjonSkjold Helsehus
Antall plasser12
KursholderSignhild Johannesen

Kart