Kveldskurs i fermentering, Bergen

28. august 2019 - Bergen - Vestlandet

kr 690

Velkommen til et kveldskurs i fermentering på Skjold Helsehus. Denne kvelden skal vi fermentere sommerens grønnsaker.

16 plasser igjen

Beskrivelse

Gode råvarer er den beste medisin. Ved å jobbe med å bedre tarmhelsen, opplever mange at de blant annet får økt energi, bedre fokus, mindre smerter, sunnere hud, bedre hormonbalanse, økt metabolisme og mindre plager med allergi.

Pris: 690, – inkludert smaksprøver og det du selv fermenterer. Du får også oppskriftshefte og medlemskap i facebookgruppen «Oppskrift på en bedre tarmhelse».
Denne kvelden blir praktisk. Ta med 1 større glass (1/2 – 1 liter) glass med lokk til å fermentere grønnsaker i, en stor bolle/ skål, skjærefjøl og en god kniv til å snitte/ dele grønnsaker med. Om du har et rivjern kan du gjerne ta dette med og. Du skal få fermentere dine egne grønnsaker som du kan nyte utover høsten. Om du ønsker å være med på teorikvelden den 15.08 også, får du rabattert pris og betaler da totalt 1200,- for begge kveldene. Send meg en mail (mette@margitvea.no) om du ønsker dette alternativet. For mer informasjon om teorikveld, se her: https://margitvea.no/butikk/kurs/styrk-din-tarmhelse/
Kursholder: Mette Kahrs Dykesteen

Kursdetaljer

Tidspunkt28/08/2019 - 19:15 - 20:45
LandsdelVestlandet
Sted/byBergen
AdresseSætervegen 25
LokasjonSkjold Helsehus, 2. etasje
Frist for påmelding26/08/2019
Antall plasser16
KursholderMette Kahrs Dykesteen

Kart