Kveldskurs i fermentering

20. november 2019 - Bergen - Vestlandet

kr 690

Velkommen til kveldskurs i fermentering hos Sunkost på Nesttun senter.

På dette kurset snakker vi om fordelene med kraftkoking, surdeigsbakst, fermentert drikke og fermenterte grønnsaker. Jeg vil fortelle litt om hvilke stoffer i disse matvarene som fremmer god tarmhelse, sunn hud, stabilt blodsukker og et jevnt godt humør. Dette er tradisjonsmat som har blitt anvendt av mennesker i uminnelige tider. Fermentering har i mesteparten av menneskets historie vært eneste måten å konservere mat på, og vi lærte tidlig at vi ved å fermentere maten får frem nye og fantastiske smaker i råvarene. Vi får meget gode tilbakemeldinger fra kursdeltakerne våre om store helsegevinster ved å inkludere kraft og fermentert mat i kostholdet.

Jeg har med smaksprøver på alt jeg snakker om, og det vil bli mulig å få med seg surdeigsstarter hjem for de som er interessert i å komme i gang med det samme! Jeg demonstrerer mating av deigen, og alle får prøve seg på dette selv. Ta med glass med lokk til dette.

Alle får i tillegg utdelt et flott oppskriftshefte som inneholder fremgangsmetoder for å lykkes i starten og mange gode oppskrifter å prøve seg på i høstmørket.

Pris: 690,-

Kursholder: Signhild Johannessen

12 plasser igjen

Beskrivelse

Velkommen til kveldskurs i fermentering hos Sunkost på Nesttun senter.

På dette kurset snakker vi om fordelene med kraftkoking, surdeigsbakst, fermentert drikke og fermenterte grønnsaker. Jeg vil fortelle litt om hvilke stoffer i disse matvarene som fremmer god tarmhelse, sunn hud, stabilt blodsukker og et jevnt godt humør. Dette er tradisjonsmat som har blitt anvendt av mennesker i uminnelige tider. Fermentering har i mesteparten av menneskets historie vært eneste måten å konservere mat på, og vi lærte tidlig at vi ved å fermentere maten får frem nye og fantastiske smaker i råvarene. Vi får gode tilbakemeldinger fra kursdeltakerne våre om store helsegevinster ved å inkludere kraft og fermentert mat i kostholdet.

Jeg har med smaksprøver på alt jeg snakker om, og det vil bli mulig å få med seg surdeigsstarter hjem for de som er interessert i å komme i gang med det samme! Jeg demonstrerer mating av deigen, og alle får prøve seg på dette selv. Ta med glass med lokk til dette.

Alle får i tillegg utdelt et flott oppskriftshefte som inneholder fremgangsmetoder for å lykkes i starten og mange gode oppskrifter å prøve seg på i høstmørket.

Pris: 690,-

Kursholder: Signhild Johannessen

Kursdetaljer

Tidspunkt20/11/2019 - 18:30 - 21:00
LandsdelVestlandet
Sted/byBergen
AdresseAMFI Nesttun, Østre Nesttunvei 16, 5221 Nesttun
LokasjonSunkost
Frist for påmelding18/11/2019
Antall plasser12
KursholderSignhild Johannesen

Kart