Kurs i fermentering

15. april 2020 - Skudeneshavn - Vestlandet

kr 690

Velkommen til en spennende og grunnleggende innføring i fermentering! En sunn og velfungerende tarm danner grunnlaget for en frisk kropp og et klart hode. Fermentert mat og drikke har blant annet et naturlig innhold av probiotika og prebiotika som beriker tarmfloraen din.

6 plasser igjen

Beskrivelse

Margit Vea vil på dette kurset både ta for oss det helt grunnleggende ved fermentering, samt videre om hvordan man kan utnytte all verdens gode smaker og bruksområder for og med fermentert mat. Dermed passer dette kurset både for deg som ikke har fermentert før, og for deg som vil bygge videre på din kunnskap.

Vi vil ha en grunnleggende innføring i hva fermentert mat og drikke er, og hvorfor det styrker din tarm– i tillegg til en praktisk del hvor vi lager mat som du tar med deg hjem.

Du vil få smaksprøver slik at du blir inspirert til hva du vil fortsette med hjemme i din kommende hverdag.

Kursheftet “ God og levende mat”  er inkludert i prisen. Dette inneholder et variert utvalg av gode oppskrifter, tips og råd både i fht fementering, surdeigsbakst og kraftkoking.
Ta med en bolle til å fermentere grønnsaker i, og et glass med lokk og gummistrikk. Du kan også ta med deg et mindre glass med lokk om du har lyst til å ha med deg vannkefirkorn og scooby til kombucha.

Kursdetaljer

Tidspunkt15/04/2020 - 18:00 - 20:00
LandsdelVestlandet
Sted/bySkudeneshavn
AdresseSøragadå 23
LokasjonVerdens minste kafé
KursholderMargit Vea

Kart