Julefermentering, Stavanger

24. november 2020 - Stavanger - Vestlandet

kr 750

Bli med å lage ekte surkål eller rødkål til jul. Eller kanskje en smaksrik julekraut, ekte sennep, nydelige rødbeter, julekrydret komucha eller fermentert ingefærdrikk?

Beskrivelse

Mange av julens tradisjonelle retter og tilbehør, var egentlig fermentert. Og dermed både veldig næringsrike – og hjelpsomme.

På dette kurset tar vi for oss julefermentering som tema – for å fylle bordet med nydelige smaker og næringsrik, hjelpsom mat. Til julefrokosten, julelunsjen og julemiddagene. Nydelige retter som både er herlige å servere hjemme, eller supert å ta med seg som bidrag til en invitasjon i julen.

Vi lager julekraut sammen på kurset, slik at du kommer i gang allerede nå! Det vil bli en liten innføring i ulike teknikker, samt mange gode smaksprøver.

Ta med deg en venn, så kommer dere i skikkelig julestemning!
Velkommen på kurs!

Kursdetaljer

Tidspunkt24/11/2020 - 19:00 - 21:00
LandsdelVestlandet
Sted/byStavanger
AdresseCarl Sundt Hansens gate
LokasjonByhaugskafeen
KursholderMaren Idsø Rennemo

Kart