God mat for tarmen, Røyken 4.juni

4. juni 2018 - Spikkestad - Østlandet

kr 590

Velkommen til matkurs hos Anne-Gunn Vadheim på Spikkestad
På dette kurset lager vi mat som er godt for tarmen, som «restaurerer» fordøyelsen og demper betennelser i kroppen. Du lærer å lage kraft, fermentert mat og drikke, samt hvordan bake sunnere brød, slik som de gjorde for mange år tilbake. Du får også tips til hva du bør styre unna for å unngå betennelser i kroppen, og hva du kan erstatte det med.

8 plasser igjen

Beskrivelse

Velkommen til matkurs hos Anne-Gunn Vadheim på Spikkestad
På dette kurset lager vi mat som er godt for tarmen, som «restaurerer» fordøyelsen og demper betennelser i kroppen. Du lærer å lage kraft, fermentert mat og drikke, samt hvordan bake sunnere brød, slik som de gjorde for mange år tilbake. Du får også tips til hva du bør styre unna for å unngå betennelser i kroppen, og hva du kan erstatte det med.
Gode råvarer er den beste medisin. Ved å jobbe med å bedre tarmhelsen, opplever mange at de blant annet får økt energi, bedre fokus, mindre smerter, sunnere hud, bedre hormonbalanse, økt metabolisme og mindre plager med allergi.

Pris: 590, – inkludert smaksprøver, oppskrifter, surdeigsstarter og vannkefirkorn
Ta med små glass til å frakte surdeig og kefirkorn .
Kursholder: Anne-Gunn Vadheim
Spørsmål kan sendes til: anne-gunn@margitvea.no

Kursdetaljer

Tidspunkt04/06/2018 - 19:00 - 21:00
LandsdelØstlandet
Sted/bySpikkestad
AdresseKunnskapsveien 49, 3430 Spikkestad
Frist for påmelding01/06/2018
Antall plasser8
KursholderAnne-Gunn Vadheim

Kart