God mat og drikke for tarmen, Bergen

24. oktober 2019 - Bergen - Vestlandet

kr 690

Velkommen til en kveld om god mat og drikke for tarmen hos Atlet Trening på Kokstad.

18 plasser igjen

Beskrivelse

På dette kurset har vi fokus på gode råvarer for god tarmhelse. Her vil du lære om fordelene med surdeigsbakst, syrning og bløtlegging av korn, frø og nøtter, du vil lære hvordan du kan fermentere dine egne grønnsaker og hvorfor dette er bra for oss, om fermentert drikke som vannkefir og kombucha.
 
Jeg vil også snakke om hvilke matvarer det er lurt å fokusere på, samt fordeler med kraftkoking og hvordan bruke dette i hverdagen. Fermentert mat og drikke har blant annet et naturlig innhold av probiotika, kan berike tarmfloraen og bedre fordøyelsen. Du vil få smaksprøver slik at du blir inspirert til hva du vil fortsette med hjemme.
 
Ta med 1 lite glass med lokk om du ønsker å få med deg vannkefirkorn hjem.
 
Pris: 690, – inkludert smaksprøver og oppskriftsheftet «God og levende mat». Dette inneholder et variert utvalg av gode oppskrifter, tips og råd om fermentering, surdeigsbakst og kraftkoking.
 
Kursholder: Mette Kahrs Dykesteen
 
Påmeldingsfrist: 21.10. Minimum 8 deltakere.

Kursdetaljer

Tidspunkt24/10/2019 - 19:00 - 21:00
LandsdelVestlandet
Sted/byBergen
AdresseKokstadflaten 32
LokasjonAtlet Trening
Frist for påmelding21/10/2019
Antall plasser20
KursholderMette Kahrs Dykesteen

Kart