,

Fermentert julemat for hele familien, onlinekurs

På Nett

kr 350

Et online-kurs hvor du lærer å fermentert surkål, rød eller hvit, sylte sølvløk, rødbeter, fermentere valnøtter, julemat spekket med deilige smaker. Kurset ligger inne i en egen facebookgruppe og kan ses så mange ganger du ønsker. Oppskrifter er inkludert i prisen og du har mulighet til å stille spørsmål. Du får også tips til barnevennlige varianter.

Beskrivelse

Dette er et online-kurs hvor deltakere blir med i en lukket facebookgruppe som vil eksistere to uker etter endt kurs. Gode muligheter for å stille spørsmål både underveis og etter endt kurs. Du kan også se kurset i etterkant eller om igjen, ettersom at live-sendingen blir lagret i gruppa.

På dette kurset vil du også få tips til hvordan introdusere fermentert mat i familiens kosthold.
Vi tar både for oss grunnleggende teknikker og vi fermenterer sammen underveis i kurset slik at du kommer igang allerede samme kveld – og får den fermenterte maten klar til jul!

Du får laste ned oppskriftshefte og vi legger ut en ingrediensliste i forkant. Man behøver ikke mye utstyr. Glass med lokk og gummistrikk, en kjøkkenbolle og noe å røre med.
En sunn og velfungerende tarm danner grunnlaget for en frisk kropp og et klart hode. Fermentert mat og drikke har blant annet et naturlig innhold av probiotika og prebiotika som beriker tarmfloraen.
Pris: 350, –
Kursholder: Margit Vea

Kursdetaljer

LandsdelPå Nett
KursholderMargit Vea