Mat og drikke for god tarmhelse, Bergen

13. februar 2018 - Bergen - Vestlandet

kr 590

På dette kurset vil vi snakke om hva fermentering er og hvordan komme i gang med dette i hverdagen. Vi tar for oss hvordan man kan restaurere fordøyelsen og bedre tarmhelsen.

6 plasser igjen

Beskrivelse

På dette kurset vil vi snakke om hva fermentering er og hvordan komme i gang med dette i hverdagen. Vi tar for oss hvordan man kan restaurere fordøyelsen og bedre tarmhelsen. Vi snakker om surdeig, kraftkoking, fermentert drikke som vannkefir og kombucha og fermentering av grønnsaker.
De som ønsker det kan få med seg en surdeigsstarter hjem. Husk glass med lokk til dette.

Det blir masse smaksprøver og mulighet for å handle i den flotte gardsbutikken på Stend etter kurset.
Velkommen skal dere være!

Kursdetaljer

Tidspunkt13/02/2018 - 18:30 - 21:00
LandsdelVestlandet
Sted/byBergen
AdresseFanaveien 249, 5244 Fana
LokasjonStend Gardsbutikk
Frist for påmelding12/02/2018
Antall plasser12
KursholderSignhild Johannesen

Kart