Dagskurs i fermentering i Bergen 27.mai

27. mai 2018 - Bergen - Vestlandet

kr 1.200

Velkommen til et dagskurs i fermentering. På kurset lager vi:
– 2 ulike fermenterte grønnsaker – kanskje vi også finner noen ville blader vi kan ha oppi?
– Kombucha som er en fermentert te
– Vannkefir, en annen fermentert drikke
– Surdeigsbrød

6 plasser igjen

Beskrivelse

Velkommen til et dagskurs i fermentering. På kurset lager vi:
– 2 ulike fermenterte grønnsaker – kanskje vi også finner noen ville blader vi kan ha oppi?
– Kombucha som er en fermentert te
– Vannkefir, en annen fermentert drikke
– Surdeigsbrød
 
Vi lager også en forfriskende limonade av ferdig fermentert vannkefir og kombucha.
 
Gode råvarer er den beste medisin. Ved å jobbe med å bedre tarmhelsen, opplever mange at de blant annet får økt energi, bedre fokus, mindre smerter, sunnere hud, bedre hormonbalanse, økt metabolisme og mindre plager med allergi.
 
Pris: 1200, – inkludert hefte Styrk ditt immunforsvar, medlemsskap i facebookgruppen Oppskrift på en bedre tarmflora, mat og smaksprøver, surdeigsstarter og deig til å ta med hjem, kefirkorn (vannkefir) og scoby (kombucha).
 
Ta med glass til å frakte surdeig, kefirkorn og scooby, samt bakebolle til å ha med deig hjem. Glass til fermentert drikke og grønnsaker bør være minimum 1 liter.
Kursholder: Mette Kahrs Dykesteen

Kursdetaljer

Tidspunkt27/05/2018 - 10:00 - 15:00
LandsdelVestlandet
Sted/byBergen
AdresseSætervegen 25
LokasjonSkjold Helsehus, 2. etasje
Frist for påmelding24/05/2018
Antall plasser12
KursholderMette Kahrs Dykesteen

Kart