Fermenteringskurs, Bergen 5.juni

5. juni 2018 - Bergen - Vestlandet

kr 490

Kom i form til sommeren med «levende» mat! Du får på dette kurset lage fermenterte grønnsaker som du får ta med hjem. Kanskje finner vi også noe «ugress» vi kan ha oppi for nye, spennende smaker?
 
Dette er mat med liv som mange opplever gir dem mer energi, sunnere vekt (økt metabolisme), mindre smerter, bedre hud, bedre hormonbalanse og mindre plager med allergi. Fermentert mat i kostholdet gir en rikere tarmflora, som igjen bidrar til å dempe betennelser i kroppen.

10 plasser igjen

Beskrivelse

Kom i form til sommeren med «levende» mat! Du får på dette kurset lage fermenterte grønnsaker som du får ta med hjem. Kanskje finner vi også noe «ugress» vi kan ha oppi for nye, spennende smaker?
 
Dette er mat med liv som mange opplever gir dem mer energi, sunnere vekt (økt metabolisme), mindre smerter, bedre hud, bedre hormonbalanse og mindre plager med allergi. Fermentert mat i kostholdet gir en rikere tarmflora, som igjen bidrar til å dempe betennelser i kroppen.
 
Gode råvarer er den beste medisin. Ved å jobbe med å bedre tarmhelsen, opplever mange at de blant annet får økt energi, sunnere vekt, bedre fokus, mindre smerter, sunnere hud, bedre hormonbalanse, økt metabolisme og mindre plager med allergi.
Pris: 490,-
Ta med et glass til fermenterte grønnsaker, det bør være minimum 1 liter, en skjærefjøl og kniv. Flott oppskriftshefte og smaksprøver på brød, fermentert drikke og fermenterte grønnsaker er inkludert.
Kursholder: Mette Kahrs Dykesteen
Kun 10 deltakere.

Kursdetaljer

Tidspunkt05/06/2018 - 17:00 - 18:30
LandsdelVestlandet
Sted/byBergen
AdresseSætervegen 25
LokasjonSkjold Helsehus, 2. etasje
Frist for påmelding04/06/2018
Antall plasser10
KursholderMette Kahrs Dykesteen

Kart