Fermentering, Tromsø 13.juni

13. juni 2018 - Tromsø - Nordnorge

kr 690

Velkommen til en spennende og grundig innføring i hvordan tarmens helse er grunnlaget for en frisk kropp, og hvordan lage smakfull hverdagsmat som tarmen liker. Kroppen skal fylles med næring og hode med kunnskap! Kunnskap gir handlekraft, og når du har denne kunnskapen i bunn vil du kunne ta riktige valg for å kunne gjøre maten både smaksrik, næringsrik og magevennlig.

7 plasser igjen

Beskrivelse

Velkommen til en spennende og grundig innføring i hvordan tarmens helse er grunnlaget for en frisk kropp, og hvordan lage smakfull hverdagsmat som tarmen liker. Kroppen skal fylles med næring og hode med kunnskap! Kunnskap gir handlekraft, og når du har denne kunnskapen i bunn vil du kunne ta riktige valg for å kunne gjøre maten både smaksrik, næringsrik og magevennlig.

Fermentering: Onsdag 13. juni har vi fokus på hvordan komme i gang med fermentering. Det vil bli en teoridel hvor du vil få grunnleggende innføring i hvilke fordeler dette har for god tarmhelse. En praktisk del hvor du vil få fermentere dine egne grønnsaker som du får med deg hjem etter kurskvelden. Ta med egen bolle (ca. 1-3 liter) og et tett glass med lokk (5 dl) Trinnvis gjennomgang for hvordan du går frem for å lage din egen vannkefir og smaksette denne drikken. Fermentert mat og drikke har et naturlig innhold av probiotika, og beriker derfor tarmfloraen og kan forbedre fordøyelsen. Du vil få smaksprøver slik at du kan teste ut hva du vil fortsette med hjemme i din kommende hverdag.

Kursheftet til Margit Vea vil du få utdelt og er inkludert i prisen. Dette inneholder et variert utvalg av gode oppskrifter, tips og råd.  Du får også tilgang til Margit Veas egen ressurs-side på Facebook.

Kursdetaljer

Tidspunkt13/06/2018 - 18:30 - 21:00
LandsdelNordnorge
Sted/byTromsø
AdresseMellomvegen 50, 9007 Tromsø
LokasjonSt. Elisabeth hotell og helsehus
Frist for påmelding08/06/2018
Antall plasser8
KursholdereKatrine Haugan, Peggy Ellingsen

Kart