Fermentering og kraftkoking, Askøy

19. november 2018 - Askøy - Vestlandet

kr 590

På dette kurset vil vi snakke om de helsebringende effektene ved kraftkoking slik dette har blitt gjort i uminnelige tider. På hvilken måte kan kraft bringe oss god helse, gode smaker og mer energi i en travel hverdag? Dere får alle smake på ren kraft og på en suppe laget med kraft som base.

Videre vil vi snakke om hvordan å fermentere høstens grønnsaker; hvordan lykkes med dette? Vi tar også for oss fermentert drikke som vannkefir og kombucha og dette vil dere også få smake på.

Det vil bli mulig å få med seg kulturer hjem for hjemmebrygging.

Prisen inkluderer et kjempeflott hefte med informasjon om emnene vi gjennomgår og gode oppskrifter og tips for å lykkes, medlemsskap i Facebookgruppa Oppskrift for bedre tarmhelse, mat på kurset og evnt kulturer til å ta med hjem.

Beskrivelse

På dette kurset vil vi snakke om de helsebringende effektene ved kraftkoking slik dette har blitt gjort i uminnelige tider. På hvilken måte kan kraft bringe oss god helse, gode smaker og mer energi i en travel hverdag? Hvordan tilberede den, oppbevare den og bruke den i dagliglivet. Dere får alle smake på ren kraft og på en suppe laget med kraft som base.

Videre vil vi snakke om hvordan å fermentere høstens grønnsaker; hvordan lykkes med dette? Vi tar også for oss fermentert drikke som vannkefir og kombucha og dette vil dere også få smake på.

 

Kursdetaljer

Tidspunkt19/11/2018 - 18:30 - 21:00
LandsdelVestlandet
Sted/byAskøy
AdresseAskvegen 451
LokasjonBakstehuset på Ask
Frist for påmelding17/11/2018
Antall plasser12
KursholderSignhild Johannesen

Kart