Fermentering av høstens grønnsaker, Karmøy

26. august 2020 - Skudeneshavn - Vestlandet

kr 690

Det er sesong for grønnsaker som egner seg ypperlig for fermentering. Det blir også mulig å lage en norsk variant av kimshi 🙂
Kurset passer både for deg som ikke har fermentert før, og for deg som vil bygge videre på din kunnskap.

Beskrivelse

Margit Vea vil på dette kurset både ta for oss det helt grunnleggende ved fermentering, samt videre om hvordan man kan utnytte all verdens gode smaker og bruksområder for og med fermentert mat. 
Vi vil ha en grunnleggende innføring i hva fermentert mat og drikke er, og hvorfor det styrker din tarm– i tillegg til en praktisk del hvor vi lager mat som du tar med deg hjem.
Fermentert mat og drikke har blant annet et naturlig innhold av probiotika og prebiotika som beriker tarmfloraen din. En sunn og velfungerende tarm danner grunnlaget for en frisk kropp og et klart hode.
Ta med en bolle til å fermentere grønnsaker i, et stort glass med lokk og gummistrikk, og to små glass til kefirkorn og scooby.
Kursheftet “ God og levende mat” er inkludert i prisen og blir tilsendt som pdf. Dette inneholder et variert utvalg av gode oppskrifter, tips og råd både i fht fementering, surdeigsbakst og kraftkoking.
Kursholder: Margit Vea

Kursdetaljer

Tidspunkt26/08/2020 - 18:00 - 20:30
LandsdelVestlandet
Sted/bySkudeneshavn
AdresseSøragadå 23
LokasjonVerdens minste kafé
KursholderMargit Vea

Kart