Dagskurs i fermentering, Karmøy

25. august 2018 - Karmøy - Vestlandet

kr 1.200

Velkommen til et dagskurs i fermentering. Du får lage din egen vannkefir, kombucha, fermentere grønnsaker  og sette surdeig. Fermentert mat i kostholdet gir en rikere tarmflora, som igjen bidrar til å dempe betennelser i kroppen. På kurset vil vi også lage god kraft, og du vil få en innføring i hvilket kosthold som styrker immunforsvaret.

Beskrivelse

På dette kurset som går over en hel dag vil du også lære å lage god kraft. Du får fermentere din egen drikke og grønnsaker.  På slutten av dagen baker vi brød, slik som de gjorde for mange år tilbake. Du får også tips til hva du bør styre unna for å unngå betennelser i kroppen, og hva du kan erstatte det med.
Gode råvarer er den beste medisin. Ved å jobbe med å bedre tarmhelsen, opplever mange at de blant annet får økt energi, bedre fokus, mindre smerter, sunnere hud, bedre hormonbalanse, økt metabolisme og mindre plager med allergi.
Pris: 1200, – inkludert hefte Styrk ditt immunforsvar, medlemsskap i facebookgruppen Oppskrift på en bedre tarmflora, mat og smaksprøver, surdeigsstarter og deig til å ta med hjem, kefirkorn (vannkefir) og scooby (kombucha).

Ta med glass til å frakte surdeig, kefirkorn og scooby, samt bakebolle til å ha med deig hjem. Glass til fermentert drikke og grønnsaker bør være minimum 1 liter.

Kursdetaljer

Tidspunkt25/08/2018 - 11:00 - 17:00
LandsdelVestlandet
Sted/byKarmøy
AdresseVestre Karmøyveg 845
LokasjonMargit Vea
Antall plasser12
KursholderMargit Vea

Kart