Bedre brød med surdeig, onlinekurs

kr 490

Bli med på surdeigsbakekurs online på ditt eget kjøkken. Surdeig gir mer magevennlige brød, pizza og boller, i tillegg til at det smaker fantastisk. Du vil også få en kort innføring i ulike melsorter som spelt, emmermel, bygg og rug. Surdeig og boken Brødskiva (verdi 350 kr) blir sendt i posten.

Beskrivelse

Dette er kurset for deg vil lære hvordan bake surdeigsbrød, og surdeigspizza og boller. Og om du aldri har bakt med surdeig før, er dette en fin anledning å starte. Du kan sette din egen surdeig på ditt eget kjøkken under kurset, samt at du får surdeig og boken Brødskiva i posten på forhånd.
Når du får surdeig i posten, har du den over i et glass med lokk. Tilsett ca. 1/2 dl vann og ha mel til blandingen er tykk som en havregrøt. Du kan bruke den melsorten du har i huset, men sammalt mel fungerer best. Sammalt rug egner seg godt å «mate» surdeig med.
Under kurset bør du ha klar mel du vil bake med, bakebolle, samt et lite glass til å ha surdeigen i.
Sendingen ligger i egen facebookgruppe, og du kan stille spørsmål i gruppen.
Boken «Brødskiva» inkludert i prisen.

Kursholder: Margit vea