Barnehage, skolestart og hverdagsmat – onlinekurs!

12. august 2020 - På Nett

kr 350

Dette er kurset for deg som har lyst til å servere familien næringsrik og hjemmelaget mat – og som ønsker å bli inspirert med gode, enkle oppskrifter og triks til tidsklemma!

Beskrivelse

Når høsten er her, skal vi være klare! Klare til å sende både små og store tilbake til barnehage, skole og jobb – med næringsrik og styrkende mat i sekken og god frokost i magen! Middagen? Den har vi også en plan for!

På dette onlinekurset tar vi for oss hverdagsmaten: frokoster, matpakker og middager. Enkle, smakfulle og næringsrike oppskrifter som alle kan få til å lage. Selv med små eller store barn i hus! Vi tar for oss alt fra grepene og triksene som gjør det mulig å ha klar middagen fem minutter etter at alle har ramlet inn døra, og til hvordan frokost og matpakke kan inneholde mer grønnsaker og gode fettkilder. Hjemmebakt brød i en fei, supper og gryter av rene råvarer, frokostblandinger og kjøleskapsgrøt, næringsrik snacks til plyndringstimen etter barnehage-/skoleslutt, tips til enkle oppskrifter med høstens frukt, bær og grønnsaker -og mye mer!

Vi lager mat sammen, på hver våre kjøkken. På den måten kommer du i gang allerede mens du er med på kurset.
Alle deltakere vil få tilsendt en liste med ingredienser og utstyr i forkant.

Bli med og bli inspirert! Og kom i gang – nå!

Kursholder: Maren Idsø Rennemo

Kursdetaljer

Tidspunkt12/08/2020 - 19:00 - 21:00
LandsdelPå Nett