Mat for familien: Surdeigsbakst for barnefamilier!

2 dagers kurs - November 2020 - Online - På Nett

kr 690

4 ukers onlinekurs

Liker du å bake? Hadde det ikke vært fint med ei brødskive som faktisk mettet?
Surdeigsbaking er spennende! Og så gjør det alt av bakverk lettere for kroppen å fordøye. Både for store og små. Bli med, og lær!

 

Beskrivelse

For det aller beste matpakkebrødet, det lager du selv! Og ikke tar det lang tid heller. På dette kurset baker vi med surdeig. Du vil lære å bake med surdeig – både brød, pizza og søtbakst.
Etter dette kurset trenger du aldri ha kjipe matpakkeskiver eller meningsløse vafler, mer. Du vil lære å lage gode og magevennlige hverdagsbrød ved hjelp av surdeig, samt lære om surdeigens mange anvendelsesområder. Du lærer også å pleie surdeigsstarteren slik at den får et langt liv.
Kurset går over to uker – med en direktesending i uka.
Du vil få tilsendt surdeig i posten, samt en liste over ingredienser og utstyr.
Dette er også kurset for deg som jobber i og med barnehage, og som ønsker input og inspirasjon til brød, grøt og kornmåltider.
Kurset holdes av to småbarnsmødre. Margit Vea gjesteforeleser.
Live-kurset vil foregå i en lukket gruppe på facebook. Du har da muligheten til å delta på kurset fra din egen stue, stille spørsmål underveis, se opptakene når det passer eller om igjen i løpet av ukene gruppen eksisterer.
Dette kurset vil være en kombinasjon av teori og praksis. På praktiske sendinger lager vi mat sammen, på hver våre kjøkken. På den måten kommer du i gang allerede mens du er med på kurset.
Uke 1:
Alle deltakere vil få tilsendt en surdeigstarter i posten, med en tilhørende instruksjonsvideo om hvordan du mater den når du får den.
Så er vi klare til å bake! Vi tar for oss stell og pleie av surdeigen og surdeigens mange anvendelsesområder. Fokus på korn og fordøyelse. Og så baker vi brød sammen denne uka.
Uke 2:
Denne uka baker vi pizza og søtbakst med surdeigen.
For har du først smakt surdeigspizza, ser du deg aldri tilbake! Og uansett om du baker til familien eller gjester, slår det aldri feil å servere kanelsnurrer eller kringle. Og da helst bakt med surdeig, som gjør mel og korn ekstra næringsrikt og magevennlig.
Bli med og bli inspirert! Og kom i gang – nå!
Pris: 690,-
Kursholdere:
Maren Idsø Rennemoe
Mette Kahrs Dykesteen (Kostholdsveileder og ernæringsterapeut)
Kursholderne er tilgjengelig under hele læringsprosessen.

Kursdetaljer

Tidspunkt16/11/2020 - 20:00 - 21:00
23/11/2020 - 20:00 - 21:30
LandsdelPå Nett
Sted/byOnline
KursholdereMaren Idsø Rennemo, Mette Kahrs Dykesteen