,

Nytt liv med cannabis

kr 80

E-bok
I denne boken forteller Elisabeth Bye historien om hvordan hun fikk et nytt liv med cannabis, en fantastisk plante som er brukt som medisin i tusenvis av år. Derfor er det viktig for Elisabeth Bye å spre informasjon om hvordan cannabis har hjulpet tusenvis av mennesker til å få livskvaliteten tilbake; inkludert henne selv. Når farmasøytiske medisiner ikke hjelper, eller gir kraftige bivirkninger, vil hun folk skal vite at det finnes en utvei.

Dette er e-bok i pdf som kan lastes ned på din egen maskin. Dere som ønsker papirutgave, kan bestille boken på Amazon.

Beskrivelse

Hennes sønn Mikael Bye har skrevet etterord i boken:

Elisabeth Bye, min kjære mor, er et prakteksempel på at uansett hvor langt man er nede, kan man alltid reise seg igjen. Dette er hennes historie, om hvordan hun en dag våknet opp og ikke kunne bevege på seg. For mange, ville dette betydd slutten, men midt i all frykt og smerte, fant hun håpet i kjærligheten for livet og sin familie, og valgte å ta tiltak for å gjøre det beste ut av situasjonen.

Takket være at hun flyttet Sør, til evig sommer, og har funnet ut at cannabis er den mest effektive og brukervennlige behandlingen for sine lidelser hun har funnet så langt, har ført til at hun nå lever et godt og lykkelig liv med sin elskede mann, min kjære far.

For bare noen få år siden, trodde ikke Elisabeth, min mor, på at hun hadde helse nok til å skrive noe. Og nå har hun skrevet en full bok, som er proppa med følelser, visdom, kunnskap, gode historier og ikke minst mammas utrolig flotte fortellerevne.

Jeg tror absolutt at denne boka kan være til inspirasjon for hvem som helst til å ta tiltak til å leve livet du vil leve mens du lever, og å gjøre det meste ut av hvert øyeblikk. Jeg håper og tror også den vil ha sin innflytelse på å legalisere minst medisinsk bruk av Cannabis i stadig flere land, sånn at syke mennesker kan få tilgjengelig et så fantastisk effektivt alternativ til behandling.
———-

Bok i papirutgave kan bestilles på Amazon. 

Materialet i denne publikasjonen er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Enhver eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring er kun tillatt med avtale med Elisabeth Bye. Utnyttelse i strid med lov eller avtale kan medføre erstatningsansvar.