Tro og håp og Lillesæter på NRK radio

  • Skrevet av Margit Vea
  • 22. januar 2023

Jeg ble oppringt av Kjetil Lillesæter fra NRK i begynnelsen av januar, med spørsmål om jeg ville stille til portrettintervju i programmet «Tro, Håp og Lillesæter». Vi skulle prate om bakgrunnen min fra Afrika og om engasjementet mitt rundt kosthold og helse. Jeg sa først ja, for jeg elsker å snakke om kosthold og helse. Når jeg hadde tenkte meg litt om, så ombestemte jeg meg. Jeg ønsker ikke å stille til intervju i statskanalen NRK, og her er e-posten jeg sendte 12 januar hvor forklarer jeg hvorfor. NRK har ikke svart på e-posten.

Kjære Kjetil (og NRK)

Jeg har tankt litt mer over det å stille til intervju i NRK P1, i programmet «Tro, håp og Lillesæter».

I løpet av de siste to-tre årene, pandemien, har jeg flere ganger prøvd å ta kontakt med journalister, dine kollegaer, uten å få respons. Jeg har sendt dem dokumentasjon og linker til flere toppforskere innen immunologi som har advart sterkt mot de eksperimentelle mRNA. injeksjonene. Jeg har sendt dem informasjon og tips om vaksineskadde, om mennesker som blir indirekte tvunget til å ta stikkene, som har mistet jobbene sine osv. Men NRK, som andre nasjonale medier, har vært tause. De har ikke lyttet til oss som har vært kritiske til overmakten, ikke lyttet til våre argumenter, men derimot sensurert oss og fratatt oss vår rett til ytring.

NRK oppfattes av mange som statens propagandakanal, uten integritet. NRK er tause om overgrepene som skjer, over diktatur som brer om seg, over maktmisbruket, over drapene på unge mennesker.

Jeg har ikke samvittighet til å stille til intervju i en kanal som er blitt en propagandakanal for overmakten, som ikke ivaretar sitt samfunnsoppdrag, som ikke er opptatt av gravejournalistikk, som ikke viser mot til å skrive om de dramatiske ting, om en verden i forandring, om demokratiet som er truet.

I løpet av siste uken har jeg daglig fått meldinger fra mødre som er fortvilet, gråter sine modige tårer over barna som blir tvunget til å ta giftige injeksjoner i forsvaret, injeksjoner som øker faren dramatisk for å få myokarditt, slag, blødninger og død. Det er ingen tvil, men NRK tier – de omtaler ikke disse tallene over unge som opplever skader i hjerte, blør i månedsvis og andre mystiske symptomer. Idrettsutøvere faller døde om over hele verden, og myndigheter prøver å normalisere plutselig død blant vokse – sudden death.

Jeg har registrert dere har mistet flere i NRK også, unge som plutselig dør, av hjertestans, aggressiv kreft (svekket immunforsvar som mister kontroll på kreftcellene).

Tallene og forskningen er tydelig på at vaksinene øker faren for flere alvorlige sykdommer, og det verste er at immunforsvaret til alle blir redusert – vi opplever en immunerosjon. Dess flere boostere, dess verre er det. Og denne giften presser de i ungdommene våre, som ikke bare risikerer å bli alvorlig syke, de risikerer også å bli sterile. Fødselstallene synter, overdødeligheten øker. Dette tier NRK om.

Jeg er mildt sagt rasende på myndigheter og medier, det er helt vanvittig å være vitne til massemord og økt diktatur.

Programmet «Tro, håp og Lillesæter» er et religiøst program, slik jeg har forstått det. Jeg har spurt meg selv mange ganger: Hva ville Jesus gjort? Tidlig i pandemien prøvde jeg å få dette innlegget inn i Vårt Land og andre aviser, men Steigan var den som til slutt brukte den. Jeg er etter en kronikk i Aftenbladet 2019, blitt kansellert fra offentlige medier, stemplet som antivaxer og konspirasjonsteoretiker – en kjent hersketeknikk som brukes for å slippe svare på spørsmål og gå inn i diskusjonen.

Og hvor mange helsearbeidere, som meg, er ikke blitt sparket eller utstøtt fra jobben sin de siste årene? Hvorfor er ikke NRK interessert i å se på tallene? Hvor mange familier er ikke ødelagt- splittet? Hvor mange har ikke tatt stikkene for å redde ekteskapet? Det er hjerteskjærende. Det er ondskap satt i system.
 
Du leder et koselig program, og folk trenger slike programmer. Det er helt sikkert et bra program. Takk for at du spurte og ville ha meg med i programmet ditt. Jeg pleier alltid å stille opp når jeg får anledning til å snakke om kosthold og helse.

Men når jeg selv og andre kritikere av eksperimentelle injeksjonene og tiltakene gjennom «pandemien» blir fratatt retten til å ytre oss i medier som NRK, da ønsker jeg ikke stille. Jeg klarer ikke late som om alt er greit, koseprate, når samfunnet går helt av hengslene, urett blir begått, og ondskapen rår.

Denne saken skrevet av Robert Malone, som er en av forskerne bak mRNA-teknologien, inneholder de viktigste argumentene jeg legger til grunn.

Vil du støtte arbeidet mitt?
Vipps: 792562

Likte du artikkelen? Ikke glem å del