Plasser meg på en annen planet – problemet løst

  • Skrevet av Margit Vea
  • 6. november 2022

Mitt møte med Bent Høie

Jeg var nylig og hørte et intervju med Bent Høie på Skudeneshavn Internasjonale Litteratur- og Kulturfestival (SILK).

Etter intervjuet gikk jeg og tok ham i hånden og hadde en kort samtale med ham. Denne samtalen har jeg gjengitt i et innlegg som jeg har delt på sosiale medier. Innlegget har skapt stort engasjement.
Jeg sa følgende:
– Jeg synes du har en god tittel – URO.
Min uro gjelder andre forhold enn det du beskriver i din bok. Jeg kjenner en stor uro for alle de menneskene som opplever stygge bivirkninger, som har fått helsa si ødelagt, mennesker som er døde, og nå ser vi med uro på den ekstremene overdødeligheten både i Norge og ellers i Europa og verden.
– Normalt hadde overdødelighet som dette gitt store, svarte overskrifter i mediene, men det er stille.
Hva tenker du Bent Høie er årsaken til at mediene tier? Hva tenker du om alle de som er rammet av alvorlige bivirkninger?
Hvorpå han svarte:
– Vi er nok på ulike planeter – jeg er enig med Nakstad.
– Du tror 10 % overdødelighet skyldes naturlige årsaker, opp til 17 % i enkelte land? Naturlig?, spurte jeg.
– Ja, svarte han.
Jeg gav ham en konvolutt med utskrift av brev til både Camilla Stoltenberg og Espen Rostrup Nakstad , skrevet av en bekymret bestefar, som er lagt ut på Steigan, samt min hjemmeside margitvea.no.
Sammen med forskere er vi mange som har advart, skreket så høyt vi kunne, dessverre i en vattdott av sensur, for å advare folk mot en svært skadelig injeksjon.
Hvor mange er det ikke i dag som kjenner en stor uro over hva den injeksjonen, tikkende bomben, kan gjøre med helsen deres.
Det er ufattelig hvor arrogante de er. Det er UROvekkende.

Likte du artikkelen? Ikke glem å del