Nye kurs 2018

  • Skrevet av Margit Vea
  • 29. november 2017

I 2017 er vi blitt enda flere og vi er svært stolte av våre kursholdere som holder til fra Tromsø i nord til Mandal i sør. Neste år er vi enda bedre rustet til å komme på besøk til ditt nærmiljø for å holde kurs, og på nyåret har vi satt opp flere kurs over hele landet.

Vi fortsetter med babymatkurs og våre populære kurs i mat og drikke for god tarmhelse, mat og drikke som tarmen liker. Dere finner oversikt over planlagte kurs her.

I Oslo har vi fått flere flotte kursholder og har nå startet samarbeid med blant annet bakehuset i Bjørvika. Vi kommer til å holde flere kurs der fra og med neste år.

I Trondheim har vi startet et samarbeid med Helios Trondheim. Det vil komme flere kurs i Prinsensgate 53. I Stavanger fortsetter samarbeidet med House of Movement.

Nytt av året er et Livsstilskurs som går over 6 måneder, samt en en Ny start kurshelg i mars, for de som ønsker tett oppfølging i forbindelse med kostholdsomlegging. Vi fortsetter også med kursene som går over 3 kvelder.

Livsstilskurs over 6 måneder

Vi håper interessen er stor for kurset vi lanserer på nyåret. Dette er et livsstilsskurs over 6 måneder, et kurs  for deg som ønsker oppfølging over tid og med mål om varig endring.

Vi opplever at mange synes det er mye kunnskap å ta til seg på et Mat og drikke kurs på 2 1/2 time, og har derfor satt opp en lengre kursrekke.

I løpet av dette kurset vil vi ha god tid til å gå inn på viktig maten er for hvordan vi har det, og hvordan vi kan endre våre vaner. Det blir god tid til å dele erfaringer og vi lager også mat sammen på kursene.

To individuelle konsultasjoner er også inkludert. Du kan lese mer om kurset her.

Ny start, en helg med matkurs på Lakseslottet i Suldal

Ny start, matkurshelg på lakseslottet i Suldal

Vi opplever at mange synes det er vanskelig å komme i gang med kraftkoking, fermentering av mat og drikke, eller rett og slett lage mer mat fra grunnen av, ofte uten gluten og melk.

Denne kurshelgen 16–18 mars er for deg som vil ha god tid og tett oppfølging når du skal legge om kostholdet.

På Lakseslottet ved Suldaslågen langt inne i Ryfylke, omkranset av storslagen natur, vil vi lage mat sammen, blir kjent med gode råvarer som vi nyter i sosialt felleskap.

Du vil også få en individuell konsultasjon i løpet av helgen og mulighet til å gå en tur i de vakre omgivelsene. Du kan lese mer om kurshelgen her.

Likte du artikkelen? Ikke glem å del