Margit Vea babymatklubb

  • Skrevet av Margit Vea
  • 11. februar 2018

MARGIT VEA BABYMATKLUBB
Margit Vea babymatklubb er en klubb der vi deler av vår erfaring og kunnskap som er samlet opp gjennom over 20 år.

Spedbarnstid

Vi erfarer at foreldre har mange spørsmål når poden skal gå over til fast føde. Via klubben vil dere hver måned få en e-post med tips, oppskrifter og artikler tilpasset babyens alder, samt tilgang til en episode av TV-serien Hjemmelaget babymat som tidligere har gått på Matkanalen.TV. Dere får også medlemskap i vår  egen facebookgruppe for medlemmer i  babymatklubben, der Mette Kahrs Dykesteen  og andre kursholdere og Margit Vea svarer på det dere måtte lure på. Dette blir også et forum hvor man kan dele erfaringer, tips og oppskrifter med andre medlemmer. Vi kommer også til å legge ut video med gode informasjon, oppskrifter og tips. Etter påmelding får dere en velkomstpakke i posten.

Registrer deg her


Vi håper et medlemskap i Margit Vea babymatklubb gjør det enklere å velge hjemmelaget babymat. Det er mye bra å lese i bøker og det er flust med gode forslag på internett og instagram, men så passer det ikke alltid helt med alderen til den lille.  Den månedlige e-posten du får være tilpasset babyens alder. I e-posten vil du få tips og oppskrifter som passer den neste måneden, hva vi anbefaler å fokusere på, og mye mer.

Dette får du i Margit Vea babymatklubb:

Medlemskap i babymatklubben koster 950,- kr. Når du melder deg inn i klubben, noterer du navn og fødselsdato på barnet, samt din adresse. Du kan registrere deg her.

Likte du artikkelen? Ikke glem å del