Lettlaget barnemat i ny utgave

  • Skrevet av Margit Vea
  • 2. mai 2011

En revidert utgave av Lettlaget barnemat er nå på veg ut i bokhandelen. Første utgave har solgt i over 10000 eksemplarer, og jeg håper like mange barn får vokse opp med denne reviderte utgaven. Jeg har strøket noe fra den forige utgaven og lagt til en god del ny informasjon. Boken innholder alt du trenger å vite om hva du kan gi barnet ditt. Grethe Nygaard har tatt mange flotte bilder av skjønne, matglade barn. Man blir i godt humør av å se på bildene, og forhåpentligvis inspirerer de til å ta grytene frem og sette i gang.

Tekst fra omslaget: Dette er en praktisk kokebok med spedbarnsmat og familiemat, tilpasset smårollingens fine smaksløker. Her er ernæringslære, oppskrifter på småretter, middager, desserter og bakverk, samt en mengde gode tips om for eksempel hvordan man kan stagge et skrubbsultent barn, eller hvordan man kan oppbevare spedbarnsmat.

Lille Emanuel er gjennomgangsfigur i boka, og vi følger han langs matveien fra han er nyfødt til han er tre år. I små, underfundige betraktninger forteller han om sitt syn på mat og mennesker.

Hvis du vil bestille boken via internett, kan du gjøre det her: Bokkilden

Likte du artikkelen? Ikke glem å del