Jeg er ikke injisert fordi…

  • Skrevet av Margit Vea
  • 19. november 2021
Det var disse kjedebrevene som nå deles på sosiale medier, inkludert i kommentarfelt på min egen vegg. Her er min (ny) versjon:

JEG ER IKKE INJISERT FORDI…
Jeg vet ikke om alt som er i injeksjonen, kun piggprotein og mange andre stoffer som jeg ikke vet er skadelige for kroppen min eller ikke. Jeg liker ikke å putte i meg noe jeg ikke vet hva er.
Jeg vet at denne injeksjonen ikke er noen tradisjonell vaksine jeg fikk da jeg var barn, men jeg vet vaksinene inneholdt adjuvanter som ikke brukes lenger da de gav stygge bivirkninger.
Jeg vet delvis hva som er i Big Mac, og i pølser, men har langt fra oversikten over hvor kjøttet kommer fra, hva dyrene har spist og hvor mange tilsetningsstoffer og rester av medisiner det inneholder, og derfor velger jeg lokalprodusert burger og pølser.
Jeg vet delvis hva som er i Ibux og annen medisin, og kjenner til bivirkningene, derfor bruker jeg det kun i nøden, så og si aldri.
Jeg vet hva jeg kan bruke fra naturen, og det har jeg full oversikt over da jeg har sanket det selv, eller av andre jeg kjenner.
Jeg kjenner til langtidsbivirkninger av mobilbruk, og vet hvor jeg kan finner mer informasjon hvis jeg bryr meg.
Jeg er ikke så opptatt av om maten jeg spiser på restauranten var tilberedt av rene hender, da jeg er mer opptatt av hvilke råvarer maten ble laget av.
Som barn ble jeg vaksinert mot polio og andre sykdommer, og mine barn tillot jeg også, med dårlig magafølelse, vaksineres. Vi har lidd, opplevd bivirkninger, og jeg vet ikke i hvilken grad det har påvirket mine barns utvikling og helse.
Jeg har ikke tatt mRNA-injeksjonen, og det ikke for å skape ubehag for myndighetene. Jeg tar den ikke fordi:
– jeg er frisk og ikke redd for å bli smittet
– jeg tror på min eget immunforsvar som gir 99,9 % sjanse for å overleve covid-19.
– jeg vil å unngå bivirkninger, også de langsiktige
– jeg vil fortsatt være frisk og rask, og nyte resten av livet.
– jeg vil kunne hjelpe ev. andre som blir syke.
– jeg ønsker å ha god helse til å stille opp for mine barn og når de selv får barn
– jeg vil heller gjennomgå sykdommer og på den måten bidra til flokkimmunitet slik at jeg kan beskytte utsatte grupper
– jeg vil være et forbilde for barna mine
Det er mye jeg vet, og mer får jeg vite om jeg prioriterer å bruke tid på det. Og jeg vet enda en ting, at livet er kort, veldig kort, og jeg vil fortsette å leve som jeg vil, nyte friheten, klemme og håndhilse på hvem jeg vil uten snev av frykt.

Likte du artikkelen? Ikke glem å del