Hvem vil ha myokarditt og blødninger til jul?

  • Skrevet av Margit Vea
  • 19. desember 2022

Må Preben Aavitsland fra FHI ikke få svar på sine bønner denne julen.

På nettsiden til pornoavisa Dagbladet hørte jeg 11 desember Preben Aavitsland fra FHI be en julebønn til helsearbeidere: ta vaksinen!

Jeg fikk lyst til å sende en bønn tilbake til Aavitsland, og den hører dere her.

I korte trekk er det dette jeg sier:

Tror du, Preben Aavitsland, at jeg hadde engasjert meg om jeg ikke visste det var løgn og fanteri det du og FHI forteller om injeksjonene?

– Registrerer du ikke, Preben Aavitsland, at flere er blitt skeptiske til disse injeksjonene, for de ser etter hvert at de skader og ødelegger helsa til folk? Og folk føler seg lurt – dere har hindret dem i å få informasjon, dere har ikke innhentet informert samtykke.

Hvorfor tilbyr du ikke andre julegaver, som vitamin D til hele befolkningen, eller råd om hva de selv kan gjøre for å holde seg friske, støtte immunforsvaret slik at det får arbeide slik det er ment det skal gjøre?

Jeg vet du ikke svarer, for du er en feig  leiesoldat for fremmede makter. Du sitter der inne på biblioteket ditt for å gi et inntrykk av at du er belest og klok.

Dette er ikke klokt Preben, dette er ondskapsfullt. Hvis du har lest bøkene bak deg, og jeg regner med at noen av dem er om immunologi og immunsystemet vårt, da har jeg en sterk mistanke om at du vet, at det er ondskapsfullt og ødeleggende det du er med på.

Jeg mistenker at du egentlig kjenner til noe som heter førstelinjeforsvar, mukosa, slimhinnene som er vårt viktigste forsvar og våpen mot smitte. Men du og dine medsammensvorne nevner ikke dette som er basiskunnskap i biologi. Kan det være dere rett og slett ikke har peiling på det viktigste av alt,  eller bare later dere som dere har glemt det, lyver, som om denne kunnskapen og viten er forduftet fra vår lille planet?

Du, leiesoldaten for fremmede makter og legemiddelprodusentenes sendebud, vet at vaksiner ikke gir immunitet, i hvert fall ikke slimhinneimmunitet, så disse injeksjonene dine bidrar ikke til at vi beskytter andre mennesker om vi lar oss injisere. Så hvorfor skal helsepersonell indirekte tvinges til å ta denne giftsprøyta?

På grunn av slike som deg, krever høyskoler at studenter innen helse, i starten av livet sitt, tar både genmodifiserte mRNA-injeksjoner og influensavaksiner for å kunne få praksisplass på institusjoner. Du vet det ikke er lov å tvinge folk, det skal være valgfritt.

Men din munn er lukket, som andres fra FHI, ikke en kjeft av dere går ut med hele sannheten. Du er ikke interessert i å forsvare våre rettigheter, ungdommens rettigheter, du som messer frem bønner i Dagbladet.

I stedet for å snakke om denne appelsinen, som jeg bruker her i videoen som bilde på førstelinjeforsvaret vårt, slimhinnene, som dere burde vært opptatt av, gir dere all oppmerksomhet til den lille nelliken, som jeg viser som bilde på antistoffer i blodet. Disse antistoffene vil forårsake mye kronisk sykdom i årene som kommer. Antistoffene havner uansett ikke der viruset angriper, i luftveier og tarm. Viruset blir ikke stoppet i døra. Vi som har fokusert på appelsinen, er friske – derimot er venner og kollegaer, som har hørt på deg og dine sammensvorne, stadig syke av korona og annen smitte. De har et svekket og frustrert immunforsvar.

Du kan ta julegavene dine og stikke dem en viss plass. Om du hadde fått kjenne på gaver som blødninger, propper, myokarditt, autoimmun sykdom og skadet immunforsvar, ville du da fortelle sannheten, sluttet å la deg korrumpere, sluttet å lyve?

Hvis du har gått i en honningfelle, er det ikke bedre at du sier det som det er, enn at flere mennesker vil lide? Jeg sender tilbake en bønn til deg: si oss sannheten til jul, AMEN. Det betyr la det skje.

Og dere som ikke har våget å åpne munnen i frykt for å miste jobb, inntekt, anseelse, bli kaldt for konspirasjonsteoretiker. Det er tiden for å ta bladet fra munnen, si det som det er. Gjør som den kjente engelske legen Aseem Malhotra, snu når du innser at du har tatt feil.

God Jul!

Liker du det du leser og vil støtte arbeidet mitt?

Da kan du vippse til 48259233

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Ikke glem å del