HPV – vaksinen, unødvedig og potensielt helseskadelig?

  • Skrevet av Margit Vea
  • 15. september 2022

Høsten er tiden for barn i 7. klasse å stille seg i lang, lang rekke på skolen for å la seg injisere med HPV-vaksinen. Ved å vaksinere på barneskolen opplever mange foreldre at barna deres blir indirekte presset til å ta den. De som ikke stiller seg i kø, skiller seg ut, er outsidere. Flere foreldre har i det siste tatt kontakt med meg og etterspurt informasjon om HPV-vaksinen, om den er trygg og om den har bivirkninger. 

Med oppbrettede armer står de uvitende om hvilke fatale følger stikket kan få, uvitende til all forskningen som viser risiko for bivirkninger, for sterilitet, og hvem vet, kanskje også kreften de blir injisert for. Siden de startet med HPV-vaksineringen mot livmorhalskreft, har krefttilfellene nærmest doblet seg blant kvinner i ung alder. I perioden 2000–2009 fikk i snitt 15 kvinner mellom 25 og 29 år livmorhalskreft årlig. I den neste tiårsperioden økte dette til 27 kvinner. Selvfølgelig er årsakene komplekse, men er det ikke merkelig at det er en økning etter de begynte å vaksinere? Har den seksuelle oppførselen forandret seg så drastisk? Er det andre miljøfaktorer som svekker immunforsvaret og gir gode forhold for viruset? Og er det nødvendig å utsette barn lenge før de er seksuelt modne og ferdig utvokst, for potensielle bivirkninger av en vaksine mot et virus som overføres ved seksuell kontakt? De har enda ikke gjort forsking og sammenlignet generell helse blant vaksinerte og uvaksinerte. Vaksiner kan gi uønskede effekter. Om de beskytter mot et par varianter av HPV-viruset, kan de trigge annen sykdom, autoimmun sykdom som for eksempel ME. Disse konsekvensene kjenner vi altfor lite til.

Angrer dypt
– Vi stolte på skolen og det norske helsevesenet. Det angrer jeg dypt på i dag, sa Øystein Stray Spetalen i et intervju med nettavisen for en del år tilbake. Han 12-årige datter slet i to måneder etter hun fikk vaksinen, og Spetalen uttrykte at helsevesenet driver russisk rulett med barna våre.

 

Jeg har møtt flere som angrer dypt, som har fått ødelagt ungdomstiden som følge av HPV vaksinen. Noen har jeg blant annet hjulpet med å skrive inn klage på avslag fra pasientskadeerstatningen. Det er ikke enkelt å få erstatning når staten sitter på begge sider av bordet. Sakkyndig i en av sakene jeg fikk innsyn i, som skulle vurdere erstatningsansvaret, jobber for firmaet MERCK som produserte vaksinen. Vedkommende ble senere fjernet som sakkyndig, sannsynligvis på grunn av flere klager. På tross av at leger og de som behandler mener det er vaksinen, får ikke ofrene erstatning.

Hvis denne artikkelen er til hjelp og nytte for deg, og du ønsker å gi noe tilbake, 
er jeg takknemlig for støtte til prosjektet hvor også vaksineofre kan få  hjelp og støtte: 
Spleis for retreat

Kjente forskere opplever svertekampanjer 

Peter Doshi opplever i disse dager en svertekampanje da han nå sår tvil om HPV vaksinen effekt og trygghet. Peter Doshi, seniorredaktør i det velkjente medisinske tidskriftet The BMJ, og førsteamanuensis  ved University of Maryland School of Pharmacy uttrykker bekymring om HPV-vaksinen, som anbefales for gutter og jenter for å forhindre forskjellige typer kreft, ble tilstrekkelig testet i de kliniske forsøkene som førte til godkjenningen.

Flere forskere begynner å grave i andre vaksiners historie, utprøving, forsking rundt dem, når de nå ser hva legemiddelindustrien og myndighetene er i stand til å gjøre i forbindelse med koronavaksinen. Det de blir  oppmerksomme på, er at produsentene nesten alltid har målt Cervarix og Gardasil mot vaksiner som allerede er i bruk (og som potensielt også kan gi bivirkninger), eller vaksineingredienser som aluminiumsadjuvanser i stedet for mot  saltvannsplacebo. Dette kan skjule potensielle bivirkninger

Vaksinen er meget omdiskutert, og flere leger var kritiske til denne da den kom, grunnet mangelfull forskning – ved blant annet mangel på kontrollgruppe som kun fikk saltvann.  Charlotte Haug, doktorgrad i immunologi, måtte gå av som redaktør i tidsskriftet for legeforeningen, fordi hun var kritisk til HPV-vaksinen. Peter Gøtszche, respektert toppforsker, talsmann for uavhengig forskning, stifter av The Cochrane Collaboration i 1993 og The Nordic Cochrane Centre, ble sagt opp i sin stilling for blant annet sterkt advare mot å introdusere HPV-vaksinen. I sin bok Vacciner – sandhet, løgn og kontroverser, er han svært kritisk til HPV-vaksinen da de ikke har sett forskning som viser at den er effektiv og trygg.

Jeg har fulgt Mette Kenfelt i flere år. Hennes datter fikk alvorlige bivirkninger etter vaksinen, og hun har forsket på temaet og skrevet doktorgrad om dette.

 

Det finnes ikke bevis for, at aluminium er sikkert å bruke som adjuvans i vaksiner. Derfor begynte Mette Kenfelt å undersøke aluminium-adjuvansen i HPV-vaksinen for rundt 5 år siden. De etablerte Factcare-komiteen og med hjelp fikk de samlet inn noen midler. Selv om det slett ikke var i nærheten til å finansiere forskningen de hadde sett for seg, så satte innsamlingen i gang en rekke hendelser. I dag har de et stykke historisk forskning, som de ikke hadde hatt uten tiltaket.

Forskningen til Mette Kenfelt bekrefter det de har fryktet, at de ikke har bevis for at aluminium er sikkert å bruke som adjuvans i vaksiner. Hun ble overrasket over hvor lite vi egentlig vet om innholdstoffene i vaksinen og hvilke langtidseffekt de kan ha på kroppen. De studier hun og hennes medforskere har klart å få tak i, hadde en kort oppfølgingstid og rapportering av bivirkninger er uklar og ikke prioritert i statistik fremstilling av data. Data for at vaksinen er sikker, finnes ikke.

Hennes egen datter hadde et skremmende sykdomsforløp. Danske leger gav henne opp da de ikke ante hvilken behandling de skulle gi henne. De anbefalte dem å søke råd i utlandet. Hennes datter ble frisk etter 39 behandling i London, gjennom 1 1/2 år. Mette Kenfelt har siden den tid involvert politikere, embetsmenn, danske pasientorganisasjoner, leger og forskere i inn- og utland i sitt arbeid. De fant blant annet ut at det ikke var godkjent dokumentasjon for bruk av aluminium AAHS i Gardasil. Hennes forskningsarbeid kan du lese om her.

Hun henviser også til forskning av den kjente aluminiumsforsker Christopher Exley og hans team, som viser at aluminium er neurotoksisk.

Mage- og tarmproblemer 

Flere av ofrene, også de jeg har vært i kontakt med, sliter med ME. Det er velkjent at ME-pasienter har symptomer som betennelser i tarmen (ubalanse i mikrobiomet). Mage- og tarmproblemer er listet andre mest meldte bivirkning av denne vaksinen. Nevrologiske plager står øverst. Her har dere hele bivirkningsrapporten, og oversikten under er hentet fra den. Det er verdt å merke seg at mange leger ikke melder inn bivirkninger. Det tar ekstra tid som de ikke får betalt for, samt mange leger mistenker psykisk sykdom, ubalanse, er årsaken bak ME. Nå som long-covid får stor oppmerksomhet, ser leger at felles for disse pasientene er at de har dysbiose i tarmen. De ser også at ME -pasienter har mange av de samme symptomene. Tiden er moden for at ME-pasienter blir tatt på alvor og får oppreisning. Mange av disse pasientene har fått ødelagt helsen etter vaksine, som HPV, og noen svineinfluensavaksinen.

Noen fakta:

  • Mengden aluminium i HPV-injeksjonene er betydeligt høyere enn i «vanlige» vaksiner.
  • Siden det er over 100 ulike typer HPV- virus, blir de aller fleste smittet av ein eller annen type i løpet av livet. Det tar mellom 10- 20 år fra du e smittet til det ev. utvikles kreft.
  • Av de 100 HPV-virusene er det kun et fåtall  som potensielt utvikler seg. Det er nummer 6., 11., 16., eller 18. 6. og 11. gir kjønnsvorter, kun 16. og 18. kan være kreftfremkallende.
  • Livmorhalskreft kan utvikle seg på andre måten enn kun fra HPV-virus nr 16. og 18., som står for 70% av tilfellene.
  • Når injeksjonene er designet for å hindre smitte fra virus nr 6., 11., 16., og 18., blir det plass for andre virusvarianter til å overta .  Det er relativt liten sjanse for at du får de to farligste typene, men ved å programmere immunforsvaret mot kun fire typer HPV-virus, blir du mer sårbar for de andre virusvariantene.
  • HPV- viruset ser ut til å kunne påvirke utvikling av endometriose – et økende problem blant jenter. Hva da om vaksinen  kan trigge til det samme? Endometriose er en tilstand hvor vev som ligner livmorslimhinnen, vokser utenfor livmorhulen. Dette medfører for mange smerter, og tilstanden kan hos noen gjøre det vanskelig å bli gravid.
Suzanne Humphries mente HPV-vaksinen var «the most nightmarish vaccine ever made». Det er ikke sikkert uttalelsen holder vann etter mRNA-injeksjonene ble lansert. Jeg anbefaler foreldre å sette seg grundig inn i forskningen og ulike synspunkt rundt denne vaksinen før de tar valget om å la barnet sitt injiseres eller ikke. 

Økning av endometriose

Endometriet kalles slimhinnen som kler innsiden av livmoren. Hver måned blir denne slimhinnen tykkere av hormonpåvirkning under menstruasjonssyklusen. Endometriose oppstår når vev, som ligner på livmorslimhinnen utenfor livmorhulen, vokser. Dette skjer oftest rundt eggstokkene, egglederne og utsiden av livmoren og i bukhinnen, men oppstår også på og rundt endetarmen og urinblæren, samt sjeldnere steder som i lungehulen og på mellomgulvsmuskulaturen (diafragma).

Hormonsvinginger påvirker endometriose på samme måte som slimhinnen i livmoren , – en østrogen-avhengig tilstand. Jeg har ofte stilt meg spørsmålet om bruken av prevensjonsmiddel gjennom flere tiår være noe av årsaken til økningen av endometriose?

Det voksende vevet uten for livmorslimhinnen øker betennelse i området rundt,  kan gi sammenvoksninger og cystedannelser i form av små blodfylte knuter i bukhinnen eller større cyster i eggstokkene (endometriomer). Betennelsen påvirker nervene i nærheten, noe som gir vonde smerter. Betennelsesreaksjonen og arrdannelsen kan skade egglederne eller eggstokkene hvor kvinnens eggcellene oppbevares. Eggene fraktes fra eggstokkene via egglederne, rør hvor de befruktede eggcellene føres videre til livmoren. Når det blir betent i disse viktige kjønnsorganene, kan egglederne bli tette slik at eggcellene ikke når gjennom og kommer frem til livmoren. Det gjør det igjen vanskelig å bli gravid. Rundt en av tre kvinner trenger medisinsk hjelp for å bli gravide. (Kilde)

https://sanevax.org/
https://thevaccinereaction.org/2020/12/merck-is-sued-for-injuries-caused-by-gardasil/

https://videnskab.dk/…/danske-forskere-efterlyser

https://bmjopen.bmj.com/con…/bmjopen/12/6/e058795.full.pdf

https://ebm.bmj.com/content/26/6/285

https://www.facebook.com/mette.kenfelt/posts/3454245518029758

 

Likte du artikkelen? Ikke glem å del