Behandling av bivirkninger etter injeksjon

 • Skrevet av Margit Vea
 • 16. november 2022

Siden utrullingen av mRNA-injeksjonene, har jeg studert ulike tilnærminger i behandling av bivirkninger mennesker opplever i etterkant av injeksjonen. Helsevesenet har ikke alltid svar å gi dem som spør om hva de kan ta for å bedre symptomer vi ikke har erfaring med fra tidligere. Mange ofre er desperate på let etter noe som kan lindre.

Jeg har laget en kort oversikt over noe av det jeg ser anbefales som behandling. Det er heldigvis ikke alle som får bivirkninger av injeksjonen, men mange som har tatt den ønsker å ta supplement som kan forebygge ev. bivirkninger i fremtiden, bli kvitt dritten for å si det som det er.
Jeg gir også veiledning innen kosthold og tilskudd, samt tips om hvor henvende seg videre for å få hjelp, om noen er interessert.

Zelenkoprotokollen

Denne protokollen blir mye brukt av mennesker som får influensa, kraftig forkjølelse eller får diagnosen Covid-19. Den blir også anbefalt som behandling for de med long-covid og andre bivirkninger. Protokollen inkluderer medikamenter som må utskrives og vurderes av lege. Den inneholder også antibiotika, noe jeg personlig er skeptisk til. Jeg ville undersøkt med homeopat eller kinesiolog om det finnes alternativer til Azitromycin og Doxycyline. Zink, vitamin C ob vitamin D trengs det ingen resept på, og mange bruker kun kosttilskudd fra denne protokollen.

 • 7 dager med Ivermektin 0,2 mg/kg, samt Hydroxychloroquine (HCQ) 200 mg 2 ganger til dagen i 5-7 dager ev. samtidig eller når du er ferdig med Ivermektin (krever resept). Artemisinin tas av mange som erstatning for Ivermektin. Det kan kjøpes på helsekost eller nett, trengs ingen resept.
 • Sink 50-100mg en gang til dagen i 7 dager
 • Vitamin C 1000 mg en gang til dagen i 7 dager.
 • Vitamin D3 10000iu en gang til dagen i 7 dager, 50000iu en gang om dagen i 1-2 dager. Ta det gjerne sammen med 1 ts kokosfett (exstra virgin) da det øker opptaket.Antibiotika (er blitt anbefalt for covid19 syke, må foreskrives av lege)
 • Azithromycin 500 mg 1 gang om dagen i 5 dager.
  (an antibiotic medication used for the treatment of a number of bacterial infections. This includes middle ear infections, strep throat, pneumonia, traveler’s diarrhea, and certain other intestinal infections. Along with other medications, it may also be used for malaria).
 • Doxycycline 100mg 2 ganger om dagen i 7 dager
  (a broad-spectrum tetracycline class antibiotic used in the treatment of infections caused by bacteria and certain parasites. It is used to treat bacterial pneumonia, acne, chlamydia infections, Lyme disease, cholera, typhus, and syphilis. It is also used to prevent malaria in combination with quinine)

Forskning på bruk av Ivermektin mot covid-19/infeksjoner kan du lese om her.

Tilskudd, reseptfrie:

 • Zeolitt. renser effektivt, fjerner toksiner fra kroppen og bygger opp mikrobiomet. Du får ikke detox / forgiftningssymptomer av da zeolitten kapsler inn giftstoffene. Zeolitt kan bestilles her. 
  Mer om Zeolitt kan du lese her.
 • 600-1200 mg NAC (for glutathion). N-acetylcystin er et godkjent medikament som kommer fra aminosyren L-cystein. NAC er et effektivt, trygt og rimelig behandlingsalternativ for en rekke tilstander, både akutte og kroniske. Det er kjent for å stimulere syntesen av glutation, en forbindelse, antioksidant, som hjelper med å bekjempe frie radikaler som kan forårsake betennelse og skade. NAC tas for å beskytte lever, nyre, forebygge/behandle legemiddeltoksisitet, insulinresistens, infertilitet på grunn av PCOS og mer. Det brukes ofte i forbindelse med hoste, lungesykdom (løser opp slim), influensa, bremser kreftvekst m.m.
  Her er en nettside hvor NAC, samt Glutation kan bestilles: 
 • Faste. Under faste bruker kroppen fett-overskudd for å ernære vitale vev, og enzymer bryter ned overvekst og kreftsvulster slik at næringsstoffene i dem brukes til å vedlikeholde vitale organer. Under faste øker kroppens behov for nitrogen og andre næringsstoffer som finnes i ulike utvekster, samtidig som ubrukelige stoffer skilles ut.
 • Quercetin (etter ev. behandling med Ivermektin) – trenger ikke resept på denne.
 • Rosenrot: 10-30 dråper 1-3 ganger daglig.
  Rosenrot er en adaptogen urt som virker raskt. Adaptogen vil si at den tilpasser sin virkning etter kroppens behov og kan derfor være til hjelp ved svært mange fysiske og psykiske plager og ubalanser.
  Den øker også kroppens motstandskraft og styrker kroppens immunsystem, produserer celler som bekjemper bakterier, virus og kreft.
 • Mjødurttinktur: 10-30 dråper 1-3 ganger daglig.
  Bruker du Mjødurttinktur fremfor Aspirin, unngår du uheldige bivirkninger. Det fordi det også er polyfenoler, stoffer som styrker cellene i mageslimhinnene som beskytter mot salisylater. Stoffer i en urt virker ofte sammen, og er derfor mer skånsomme.
  Urten er betennelseshemmende da den har en antiseptisk virkning og bidrar til å hindre infeksjoner, er smertestillende, da den har en avslappende egenskap og lindrer plager som magesmerter og kolikk.
 • CBD olje blokkerer spikeproteinet for å feste seg. Studier  viser at cannabidiol (CBD) hemmer infeksjon av SARS-CoV-2 i celler og mus. Mer forskning anbefales. Elisabeth Bye har skrevet om dette. Du kan lese mer her.
 • Reinstyrke:
  Kan tas fra starten av, rik på jern og b12. Bruk rabattkode ”margitvea” på første bestilling og du får 50% rabatt.
 • Gurkemeie, fersk eller malt. Bruk den i mat på ulike måter, gjerne med pepper som øker effekten. Jeg har den i juice sammen med rødbeter, gulrot, selleristang, appelsin eller eple.
 • Nigella-frø, også kaldt svartfrø. Inneholder blant annet quercetin og kaempferol. I tillegg opptil 1,4 % eterisk olje med thymoquinon, thymol, limonen, citronellol, carvon, dithymoquinin og andre stoffer. Frøene inneholder også et saponin (melantin) og nigellon (polythymoquinin), steroler og garvestoffer.

Kosthold

Fermentert mat står også på listen over behandlingsalternativer for long-covid. Dette har jeg skrevet om tidligere. 
Hos enkelte kan et kosthold som er rik på histaminer være en utfordring, da noen utvikler intoleranse for histamin. Da må man vente med langtidskokt kraft og fermentert mat da de har et høyt innhold av histaminer og glutamat som også kan være et problem for noen.
Et kosthold basert på mat som ikke trigger betennelse og samtidig bygger opp tarmveggen og tarmfloraen bidrar til et bedre og raskere resultat:
– juice av mye grønnsaker tilsatt gurkemeie og ingefær
– urter
– kraft kokt på bein fra dyr, om du tåler det – helst frittgående dyr (hjort er bra)
– fett av god kvalitet: klarnet smør, olivenolje (jomfru), kokosolje (jomfruolje)
– grønnsaker og bær
Unngå ultraprossesert mat med mye tilsetningsstoffer, korn som inneholder gluten, planteoljer, sukker, melk. Du kan lese mer her om kosthold som støtter tarmhelsen, og som gir et mer velfungerende immunforsvar.
Les også hva de anbefaler å spise på Madagaskar under «pandemien«.

Annet

 • Fotbad med Epsomsalt. Epsomsalt er magnisiumrikt og øker derfor magnesiumnivået, reduserer stress, fjerner giftstoffer, er smertestillende, et naturlig  anti-inflammatorisk middel som kan brukes til å behandle muskelsmerter, tørr hud, samt ulike indre helseproblemer.
 • Eteriske oljer som støtter immunforsvaret, lindrer ved influensa, forkjølelse og andre betennelser: peppermynte, Tea-Tree, eukalyptus, oregano, timian, lavendel, rosmarin, sitron, nellik og kanel blant annet. Bruk i diffuser, i bad, eller bland det med basisolje og smør på huden.
 • Sauna, infrarød hvis mulig, eller vanlig. 20 minutter 3 ganger i uken.

Har du egne erfaringer du vil dele med andre? Send gjerne inn en kommentar. Også om det er noe jeg skal tilføye, eller rette på.

Her er linker til andre nettsider med tips og erfaringer:

World council for health 

https://covid19criticalcare.com/treatment-protocols/i-recover/

En bok om ulike behandlingsmetoder. 

Enda en bok: Regenerate masterclass

Likte du artikkelen? Ikke glem å del