• Babymatkurs på nett, 29.juni

MATGLEDE FOR DE MINSTE

Er det vanskelig å komme seg på kurs? Bli med på babymatkurs på nett! Her kan du ta barnet med på en oppdagelsesreise i matens verden, fylt av gode smaksopplevelser og næring!

Hva barnet får å spise det første leveåret har stor betydning for barnets helse videre i livet. Lær hvordan lage mat som gir gode smaksopplevelser og næring! Vi har fokus på ekte og rene råvarer uten sprøytemiddelrester og syntetiske tilsetningsstoffer.
Vi lager verdens beste babygrøt, barnets første moser og gir gode tips om gode råvarer og hvordan kombinere babyens mat med det familien ellers spiser. Barn lærer å like den maten de blir tilbudt. Dere får også mange gode råd og tips som hele familien vil ha glede og nytte av.

Med nettkurs har du også muligheten til å sette på pause under sendingen, du kan se den flere ganger (sendingen er tilgjengelig i 5 dager), og det er mulig å stille spørsmål både underveis i kurset (chat) og på mail i etterkant av kurset.

Du får tilsendt flott kurshefte i posten etter kurset - her er det mange gode tips og oppskrifter for de minste (som også passer for eldre barn og resten av familien).

Passer for dere som er gravid eller har barn under 1 år. 


Sted:

Skype

Tidspunkt:

29.juni, klokken 1200-1330

Kursholder:

Mette Kahrs Dykesteen (Oversikt over kursholdere)

Skriv en vurdering

Vennligst login eller registrer deg for å skrive en vurdering

Babymatkurs på nett, 29.juni

  • Kurstype: Barnematkurs
  • Varenummer: Babymatkurs på nett, 29.juni
  • Ledige plasser: 30
  • 490 Kr


Informer oss om: