• Ny start - matkurs over tre kvelder, Stavanger 25–27 september
Vi rydder i tarmen, kvitter oss med litt gørr og fyller på med mer energi og god mat. Dette kurset går over tre kvelder. Første kvelden blir det fokus på hvilken mat det er som bygger god tarmhelse og mat som er betennelsesdempende - vi lager mat basert på kraft og en del innføringsteori den kvelden.
Andre kvelden/uken har vi fokus på grønnsaker, urter, krydder, noe frukt, juicer og mat som renser, også fermentert drikke som kombucha og vannkefir. Tredje kurskvelden blir det noe middag og tips til søt mat, dessert og kaker. Dere får oppskrifter og detaljert veiledning på hvordan gå frem om du vil rense og bygge opp tarmhelsen din.
Jeg følger kursdeltakerne opp underveis - og vi deler også erfaringer på de to siste kveldene.Du får tett oppfølging underveis, og det er begrensa med plass.

Gode råvarer er den beste medisin. Ved å jobbe med å bedre tarmhelsen, opplever mange at de blant annet får økt energi, bedre fokus, mindre smerter, sunnere hud, bedre hormonbalanse, økt metabolisme og mindre plager med allergi.


Sted:

Støperigata 12, Stavanger

Tidspunkt:

25, 26 og 27. spetember 19.00 - 22.00

Kursholder:

  Margrete Ytreland

Skriv en vurdering

Vennligst login eller registrer deg for å skrive en vurdering

Ny start - matkurs over tre kvelder, Stavanger 25–27 september

  • Kurstype: Matkurs
  • Varenummer: Ny start - matkurs over tre kvelder, Stavanger 25–27 september
  • Ledige plasser: 8
  • 1.900 Kr