Om oss

Om ossMargit Vea AS har en visjon om å skape begeistring og engasjement for matlaging og naturlige råvarer. Maten vi har på tallerkenen skal gjenspeile respekt for miljø, dyr og mennesker. 

Selskapet ble etablert i mars 2014, og våre kursholdere sørger for at stadig flere mennesker får økt kunnskap og større bevissthet om hva maten inneholder, og videre blir motivert til å lage mer mat fra grunnen av.
Margit Vea AS vil være veileder for forbrukerne, og kjennetegnes derfor med sterke og tydelige verdier.


Om Margit Vea
Margit Vea er en aktiv samfunnsdebattant, matkursutvikler og daglig leder av Margit Vea AS. Hun har skrevet flere kokebøker, har fast
spalte i Aftenposten Junior og flere matprogram på Matkanalen.Tv, blant annet "Naturlig mat med Margit Vea" Hun har et brennende engasjement for at barn og voksne skal få god, naturlig og levende mat som gir dem gode smaksopplevelser og god helse. Hun er opptatt av at foreldre skal kjenne mestring på at de selv kan lage mat til både seg selv og barna sine.
Du kan lese  mer om bøkene Margit Vea har skrevet  her

Utdannelse og arbeidserfaring 
Margit har master i Helsefremmende arbeid fra Høyskolen i Sør-øst Norge, er utdannet faglærer i ernæring, helse- og miljøfag fra Stabekk Høgskole (nå høyskolen i Akershus), og har undervist en rekke år. De siste årene har hun hatt en delstilling på Universitetet i Stavanger og er også gjesteforeleser i ulike sammenhenger. Margit Vea har hatt utallige kurs og foredrager for nybakte foreldre, barnehager, helsesektoren, skoler, organisasjoner og andre. 

Margit Vea har tre sønner, bor i dag på Karmøy.